Solskærm fra SnoozeShade®

Udsolgt
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Solskærm fra SnoozeShade® med indbygget UPF50+ solfilter. En SnoozeShade® solskærm sikrer, at dit barn får ro til at sove uanset hvor I er. SnoozeShade® er et alternativ til at hænge stofbleer over barnevogne og klapvogne - blot at SnoozeShade® lukker meget mere lys ude. SnoozeShade® fungerer som et mørklægningsgardin og holder op mod 94% af lyset ude. Dermed lukkes alle forstyrrende synsindtryk ude, så barnet kan få ro til at sove. SnoozeShade® solskærm med høj åndbarhed og sikrer høj ventilation så varme ikke oplejres. SnoozeShade® har et smart kighul foran i lynlåsen, så du til en hver tid kan se, hvordan barnet har det uden at risikere at vække det. SnoozeShade® solskærmen er med velcro stropper og er let at flytte fra barnevogn til klapvogn i takt med, at barnet vokser. SnoozeShade® kan både bruges til liggende og siddende børn i alle barnevogns- og klapvognsindstillinger.
  • Solskærm fra SnoozeShade® - ro til at sove on-the-go
  • Fungerer som mørklægningsgardin; alle forstyrrende synsindtryk lukkes ude
  • Perfekt til turen, når barnet skal sove i klapvognen eller barnevognen
  • SnoozeShade® giver 94% beskyttelse mod solen - indbygget UPF50+ solfilter
  • Specialvævet net sikrer høj åndbarhed og ventilation og fungerer som insektnet
  • Passer til de fleste 3- og 4-hjuls barnevogne, klapvogne og bagudvendte bil-sæder
  • Kompakt opbevaringspose medfølger - kan hænge på vognen
  • SnoozeShade® er testet efter gældende UK og EU standarder
  • Refleks sømme og stropper - bliv set i mørket

Beskrivelse

En mor i England har opfundet denne fikse mørklægningspose for netop at hjælpe børn med at kunne få deres søvn, så snart de er trætte – uanset omgivelserne. .

Specifikationer

Pris 248,00 kr.
SKU 2432546532321
barcode 2432546532321

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Solskærm fra SnoozeShade®
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.

Kundeservice

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Vi svarer på emails i løbet af dagen når de kommer ind - og vi svarer dig senest indenfor 24 timer ♡. Vi sidder også klar på telefonen alle hverdage kl 12-16. Du kan også finde svar på mange spørgsmål i vores FAQ

E-mail: kundeservice@babygear.dk

Online formular: Online kundeservice formular

Telefon: 36 94 96 99