Solskærm fra Dooky - Universal Cover - Romantic leaves Black

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

Med Dooky Universal Cover skaber du et fredfyldt og roligt miljø for barnet. Lys, vind, støj, let regn og andre omgivende påvirkninger filtreres. Dooky Cover er universelt og nemt at justere på få sekunder til barnevognen, klapvognen eller autostolen. Produceret af Oekotex bomuld og kan maskinvaskes.
Universal Coveret anbefales af det internationale testinstitut TÜV som en af ​​de sikreste muligheder for at forhindre overophedning.
Det unikke og patenterede system gør det muligt at justere coveret i enhver højde ved hjælp af velcro. Når barnet sover, rulles det helt ned for at skabe skygge og stilhed, når det er vågnet, rulles det halvvejs eller helt op for øjenkontakt.
Coveret fastgøres nemt ved at skubbe de 5 medfølgende ringe på kalechen på barnevognen/klapvognen eller bærehåndtaget på autostolen. Med de ekstra bindebånd i bunden kan man nemt sikre betrækket, hvilket beskytter barnet mod stærk vind.
UPF50+ beskyttelse og blokerer 95% af de skadelige UVA- og UVB-stråler. Coveret forhindrer overophedning og giver samtidig tilstrækkelig ventilation.

• Universal: passer til alle mærker og modeller
• Skaber ro og komfort for barnet
• Fremragende UV-/solbeskyttelse (UPF50+)
• Justerbar i højden, forhindrer overophedning
• Monteres på få sekunder
• Vaskbar
• Blød og behagelig
• Oekotex bomuld
• Materialeringe til fastgørelse: 100% POM
• BSCI-kompatibel (f.eks. socialt ansvar, fair handel, ingen børnearbejde, miljøvenlig)
• Vegansk (der blev ikke brugt animalske stoffer til at fremstille dette produkt)
• Sikker for barnet, da den er TÜV, SGS og Intertek testet. Der er ikke brugt azo-pigmenter, formaldehyd eller andre skadelige eller forbudte stoffer.
• Er i overensstemmelse med ASTM F1917-12 og EN71 part9:2005 + A1:2007 og EN14362-1:2012 og EN14362-3:2012.
• Patenteret design

Beskrivelse
Dooky er grundlagt i 1997, udvikler, designer og fremstiller Dooky innovative babyprodukter. Nye produkter og koncepter bliver designet og udviklet af deres helt egen in-house designafdeling. Dooky dækker en bred vifte af over 300 babyprodukter, fra solcovers til memories, fra pusletakser til bæreseler, og alt derimellem. Alt sammen med hovedvægt på smarte løsninger, som garantere sikkerhed for barnet.
Specifikationer
SKU 1126711
Pris 248,00 kr.
Mærke Dooky
barcode 5038278011874
Alder 0 mdr, 3 mdr, 6 mdr, 9 mdr, 12 mdr
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

GLS:
GLS pakkeshop: 29 kr. (gratis ved køb over 198 kr.)
GLS hjemmelevering: 38 kr. (gratis ved køb over 798 kr.)

DAO 365:
Pakkeshop: 24 kr. (gratis ved køb over 198 kr. )
DAO Express privat: 24 kr (gratis ved køb over 198 kr. Ikke muligt ved større varer)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Solskærm fra Dooky - Universal Cover - Romantic leaves Black
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.