Softshell dragt fra ELKA - Vind- og Vandtæt - Blue

Fri fragt over 199,-

30 dages returret

Soft shell dragt fra danske ELKA der er vandtæt (>8000 mm H2O), vindtæt og åndbar (>3000 g/m2/24h) med praktisk, smudsafvisende og slidstærk overflade med blødt fleece-foer og med sej fodbold applikation bagpå der giver et cool touch. NB! er små i størrelsen - overvej en størrelse større end du ellers ville - se også måleskema OBS! Hvis det er meget vådt uden for eller regner meget, bør du anvende regntøj Hætten på ELKA softshell dragten er påsat med velcro og trykknapper og med 2 YKK kvalitets lynlåse, så det er nemt at klæde barnet på. Der er blød lynlås stop ved hals samt en lille lille frontlomme, justerbare og aftagelige fodstropper For mange børn vil det også være nemmere at tage en heldragt på i stedet for 2-delt termo- eller regntøj, og så er du sikker på, at de også i institutionen og hos legekammerater er klædt rigtig godt på - altid!
Beskrivelse
Måleskema: (målene er vejledende): Str. 80: skulder til skridt: 40 cm - skulder til ankel: 65 cm Str. 86: skulder til skridt: 42cm - skulder til ankel: 71cm Str. 92: skulder til skridt: 44cm - skulder til ankel: 76 cm Str. 98: skulder til skridt: 45cm - skulder til ankel: 81cm ELKA blev grundlagt i Karup af Ejnar Lauridsen i 1958. Navnet opstod som følge af grundlæggerens initialer (EL) og de to første bogstaver fra byens navn (KA). Sortimentet var fra start koncentreret omkring bl.a. kvalitetsregntøj. ELKA har stor kompetence i tøj der klarer udfordringen at beskytte mod naturens ekstremer - også hård vind og regn. ELKA har opbygget et know-how, der gør, at de kan sælge produkter af høj kvalitet og funktionsevne.
Specifikationer
SKU 118000-085-
Mærke ELKA
Farve Blå
Vaskeanvisning Vaskes ved 30 grader
Køn Dreng
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 199 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 199 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 199 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 200 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 299 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 299 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 799 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 799 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Softshell dragt fra ELKA - Vind- og Vandtæt - Blue
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.