Sneakers fra Melton m. snydesnørre - Turkis

MELTON
vejl. 278,00 kr.
As low as: 166,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Sneakers fra Melton i lækre farver og som er super nemme at tage på. Sneakers fra Melton med snydesnørre og velcro lukning. Disse Sneakers fra Melton er derfor rigtig gode til børn, da der ikke er snørrebånd der skal bindes; det er både bøvlet og upraktisk - især for helt små, som endnu ikke har lært at binde snørrebånd selv. Samtidig er der heller ikke risiko for, at barnet falder i snørrebånd der er gået op. Sneakers fra Melton, der er nemme at smutte i og i rigtig skønne farver. Sneakers fra Melton i trendy design med højde op om anklen; de ser cool ud på både piger og drenge - store som små.
Beskrivelse
OBS! Disse sko er store i størrelsen - du skal sandsynligvis have en størrelse mindre end den, du normalt/ellers ville købe. Husk at måle barnets fod inden du køber. Husk at lægge 1-1½ cm til fodens længde i voksetillæg. Indvendige mål: Str. 22: 13,5 cm Str. 23: 14,4 cm Str. 24: 15,1 cm Str. 25: 15,9 cm Str. 26: 16,8 cm Str. 27: 17,3 cm Str. 28: 17,9 cm Str. 29: 18,1 cm Str. 30: 18,9 cm
Specifikationer
SKU 4501-215
Mærke Melton
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Sneakers fra Melton m. snydesnørre - Turkis
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.