Snack Pot Bowl™ 2-i-1 fra Brother Max®

Udsolgt

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

Snack Pot Bowl™ fra Brother Max er i en 2-i-1 løsning: Hold styr på børnenes snacks på bagsædet, i sofaen eller i klapvognen og sæt låg med 'anti-spild flapper' på. Eller brug Snack Pot Bowl™ fra Brother Max som spiseskål med det gode ergonomiske håndtag. Brug Snack Pot Bowl™ fra Brother Max i bilen, i sofaen og når I er i byen. En Snack Pot Bowl™ har dejligt bløde 'flapper' i låget, så barnet nemt kan stikke sin hånd ned i koppen og få fat i indholdet. Når barnet så trækker hånden op, lukker koppen til, og indholdet bliver i selvom barnet sidder uroligt med koppen eller taber den. Med en Snack Pot Bowl™ fra Brother Max kommer små snacks nemt ud - men kun når de skal. Snack Pot Bowl™ fra Brother Max er 100% fri for BPA, parabener, phthalater, parfume og andre skadelige stoffer.
  • Snack Pot Bowl™ fra Brother Max med design af sød mariehøne
  • Slut med snacks i bilen, klapvognen eller sofaen: Barnet får nemt hånden ned - men indholdet bliver i
  • Brug også Snack Pot Bowl™ fra Brother Max uden låg som en fin lille snack skål
  • Snack Pot Bowl™ fra Brother Max er med ergonomisk håndtag der giver barnet et godt greb om skålen - passer til store og små hænder
  • Snack Pot Bowl™ fra Brother Max kan gå i opvaskemaskine og fryser
Beskrivelse
Brother Max Easy-Hold Snack Pot - 2 i 1
Specifikationer
Pris 84,00 kr.
Mærke Brother Max
SKU 5060164670315
barcode 5060164670315
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

GLS:
GLS pakkeshop: 29 kr. (gratis ved køb over 198 kr.)
GLS hjemmelevering: 38 kr. (gratis ved køb over 798 kr.)

DAO 365:
Pakkeshop: 24 kr. (gratis ved køb over 198 kr. )
DAO Express privat: 24 kr (gratis ved køb over 198 kr. Ikke muligt ved større varer)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Snack Pot Bowl™ 2-i-1 fra Brother Max®
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.