Skin / overtræk til cykelhjelm fra EGG - Union Jack

EGG
vejl. 148,00 kr.
As low as: 59,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Skin til EGG cykelhjelm model Union Jack (det engelske flag). Gør din EGG cykelhjelm helt personlig med et overtræk (hjelmen købes separat). Et EGG skin er aftageligt og lavet i trykt elastan stof, som dækker hjelmen. Der kan desuden tilkøbes add-ons (tilbehør i blød gumme, som klikkes på). Det engelske flag, Union Jack (the union of kingdoms), symboliserer alliance, etikettet og fair play. Så dette skin er det helt rigtige for små gentlemen - eller gentlewomen. En EGG cykelhjelm kan personliggøres med dette overtræk, du nemt skifter på 10 sekunder - kommer i et væld af varianter. Lad barnet skifte design efter humør og alder - eller lad din EGG cykelhjelm gå i arv. Du køber selve hjelmen alene. Så skal du derefter tilvælge et overtræk – som fås i alverdens flotte designs, og til sidst kan du så vælge pynten
  Størrelser: S (48-52cm) og M (52-56cm).
Helmets Multi Sport cykelhjelm er den perfekte hjelm til dit barn. EGG cykelhjelm er en universal CE-godkendt cykelhjelm der er blandt de absolut sikreste cykelhjelme på markedet. EGG har alle sikkerheds godkendelser til ski, snowboarding, cykling og skateboarding - sne, asfalt og vandsport: CE NEN 1077, 1078 & 1385 TüV certification. >
  En EGG cykelhjelm har mange detaljer: Luftpumpe i nakken til justering af hjelmen, så den bare sidder perfekt på barnet. Klik lås i begge sider af hjelmen - ingen hud der kommer i klemme, og barnet kan selv klikke remmen af og på - også med handsker på. Ventileret inderhjelm i memoryfoam sikrer optimal komfort og unik sikkerhed. Closed Ear design sikrer optimal beskyttelse i de vigtige øre regioner (som man kender det fra en skihjelm).
   EGG hjelmen kan personliggøres på mange måder
   • Hjelmen er godkendt til cykel, løbehjul og rulleskøjter
   • Opfylder kravene til CE-mærkning og EN 1078
   • Fleksibel justering sikrer bedste pasform
   • Ekstra polstring for komfort og sikkerhed
   • 11 ventilationskanaler holder hovedet koldt, mens du er på farten
   • Sprøjtestøbt ABS hård plast
   • Justerbare stroppe og quick release spænde
   • Justerbart nakkespænde

Beskrivelse

EGG er startet helt forfra, da de udviklede deres nye Multisporthjelm, som er grundkomponenten i systemet. Hjelmen er lavet i samarbejde med traumecentre i Holland – derfor er den udformet som den er, med bl.a. beskyttelse af øre-regionen. EGG hjelmen har et ekstra lag ift andre hjelme på markedet – kaldet EVA comfort core. Dette er en ”hjelm i hjelmen”, som giver en hidtil uset sikkerhed ift konkurrenterne. Godkendt til Cykel, Rampe, Rulleskøjter, Skateboard, Ski og Vandsport – dvs at 1 hjelm dækker alle behov. Designet ændres efter behov med udskiftelige skins og add-ons. Designet, udviklet og produceret i Holland.

Specifikationer

Varenummer 11203
Mærke EGG
Farve Blå, Rød, Hvid

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Skin / overtræk til cykelhjelm fra EGG - Union Jack
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.