Skibukser / Overtræksbukser fra Didriksons - Kangri - Petunia

- Fri Fragt over 198,-
Kangri skibukser / overtræksbukser fra svenske Didriksons er vandtætte, lækre, slidstærke og alsidige bukser til stort set alt udeliv i vinterperioden. Kangri er lavet i slidstærk nylon med vandtæt coating (vandsøjletryk på 5.000 mm), tapede sømme og FC-fri imprægnering og isolerede med et lag bløde fibre - og ikke mindst i super cool design. Kangri skibukser fra Didriksons er med Extended Size i benene, som kan forlænges med nogle centimeter. På den måde kan bukserne bruges i længere tid. Kangri overtræksbukser med elastiske og justerbare selerne, der sidder fast på en ret høj klap på ryggen. Justerbar livvidde og bukserne lukkes vha. gylp med lynlås. På knæ og bag er der forstærkninger af kraftig Oxford nylon. Benene har vind-/snefang, og kan justeres i bredden. Nederst har Kangri pants en elastisk kant med anti-glide-belægning på indersiden. Endelig er der justerbare støvlestropper, lommer og masser af reflekser.

Beskrivelse

NB! DIDRIKSONS ER STORT I STØRRELSEN Link til vejledende størrelsesguide: http://www.didriksons.com/article.asp?c=1&aTabIndex=4&cmd=guide&sizeId=-1&typeId=-1&usageId=-1&systemId=-1 Didriksons blev grundlagt i 1913 af Julius og Hanna Didrikson, der startede produktionen af ​​olietøj i Grundsund, Sverige. Her på kanten af ​​den vestlige kyst, hvor Sverige møder havet, var der et konstant behov fra den lokale fiskeindustri. For løbende at kunne forbedre produktet, var det vigtigt at være tæt på brugerne. Didriksons går over til beklædning lavet af gummimateriale i 1930. Den største gennembrud kom i 1947, da svejsemaskinen blev opfundet, der havde evnen til at gøre tøjet vandtæt. De første polyurethanmaterialer blev udviklet i 1981, og det begyndte de store volumen salg til almindelige forbrugere. Omkring samme tid skete der en revolutionerende udvikling i regntøj lavet af åndbare materialer. Didriksons er stadig førende på markedet for funktionelle tøj. Kunderne omfatter jægere, golfspillere, aktive mennesker og fiskere, men mere af rekreative fiskeri art med behov for moderne funktionelle tøj.

Specifikationer

SKU 503382-277
Mærke Didriksons
Vaskeanvisning Det anbefales at anvende vaskemidel og imprægnering til alt beklædning for at opretholde samme vandtæthed og smudsafvisning som da varen var ny.