Skåle m. sugekop fra ChooMee - IncrediBowls - Purple Plum

CHOOMEE
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 168,00 kr.
  126,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Skål i silikone der står ekstra godt fast på bordet - i handy størrelse perfekt til små eller mindre portioner og lige til at have med i tasken. Både til koldt og varmt mad - måltid og snacks.

Sæt med 2 skåle på hhv. 120 og 240 ml.

Dvs. mindre en andre typiske tallerkener med sugekop - super fine til den allerføste mos eller små snacks. Sæt med to skåle

Spisetiden kan være noget rod! Vi mener, at madudforskning skal være sjovt uden frustration. Børn udvikler motoriske færdigheder, og disse skåle i silikone er designet til at øge deres selvtillid og tilskynde til selvfodring. Skåle kan være en udfordring, når man skal lære at spise selv. Stop med at vende og spilde med det kraftfulde sugegreb fra disse IncrediBowls!

IncrediBowl kombinerer det bedste af form og funktion for at producere den ideelle ret til at minimere rod. Dual-flex-teknologi med skåle i 100% silikone der giver en holdbar skål med faste vægge og en stærk sugebase, der låser fast på alle glatte overflader. De er designet med dristige og smukke farver for at give et inspirerende lærred til hvert måltid! 

Fremstillet af 100% platin fødevaregodkendt silikone, hygiejnisk og nem at rengøre. Forringes ikke som plastprodukter. Understøtter ikke væksten af ​​svampe, skimmelsvampe eller bakterier.

Indhold: To skåle på hhv. 240 ml. (ca. 11x11x4,5 cm) og 120 ml (ca. 8x8x4,5 cm)

 

Beskrivelse

Supergreb bevarer sugning på alle glatte overflader - hjælp evt ved at trykke fast på bordet eller fugte lidt. Husk at overflade og sugekop skal være ren og ikke støvet.
Reducer spild og fremme træning i at spise selv
Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og kan udsættes for høj varme
BPA-, PVC-, bly- og phthalatfri
Opfylder alle amerikanske og europæiske teststandarder

Specifikationer

Pris 168,00 kr.
Varenummer BOWL-2MDSM-PU-PL
barcode 858195004538
Mærke ChooMee
Materiale Silikone

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Skåle m. sugekop fra ChooMee - IncrediBowls - Purple Plum
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.