Skåle m. sugekop fra ChooMee - IncrediBowls - Dark Blue Aqua

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
- Fri Fragt over 198,-

Skål i silikone der står ekstra godt fast på bordet - i handy størrelse perfekt til små eller mindre portioner og lige til at have med i tasken. Både til koldt og varmt mad - måltid og snacks.

Sæt med 2 skåle på hhv. 120 og 240 ml.

Dvs. mindre en andre typiske tallerkener med sugekop - super fine til den allerføste mos eller små snacks. Sæt med to skåle

Spisetiden kan være noget rod! Vi mener, at madudforskning skal være sjovt uden frustration. Børn udvikler motoriske færdigheder, og disse skåle i silikone er designet til at øge deres selvtillid og tilskynde til selvfodring. Skåle kan være en udfordring, når man skal lære at spise selv. Stop med at vende og spilde med det kraftfulde sugegreb fra disse IncrediBowls!

IncrediBowl kombinerer det bedste af form og funktion for at producere den ideelle ret til at minimere rod. Dual-flex-teknologi med skåle i 100% silikone der giver en holdbar skål med faste vægge og en stærk sugebase, der låser fast på alle glatte overflader. De er designet med dristige og smukke farver for at give et inspirerende lærred til hvert måltid! 

Fremstillet af 100% platin fødevaregodkendt silikone, hygiejnisk og nem at rengøre. Forringes ikke som plastprodukter. Understøtter ikke væksten af ​​svampe, skimmelsvampe eller bakterier.

Indhold: To skåle på hhv. 240 ml. (ca. 11x11x4,5 cm) og 120 ml (ca. 8x8x4,5 cm)

 

Beskrivelse

Supergreb bevarer sugning på alle glatte overflader - hjælp evt ved at trykke fast på bordet eller fugte lidt. Husk at overflade og sugekop skal være ren og ikke støvet.
Reducer spild og fremme træning i at spise selv
Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og kan udsættes for høj varme
BPA-, PVC-, bly- og phthalatfri
Opfylder alle amerikanske og europæiske teststandarder


Specifikationer

Pris 168,00 kr.
SKU BOWL-2MDSM-DBL-AQ
barcode 858195004743
Mærke ChooMee
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Skåle m. sugekop fra ChooMee - IncrediBowls - Dark Blue Aqua
Din bedømmelse:
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.