Sikkerhedsgitter Fra Babydan - Vægmonteret- Flex M, Hvid (90-146cm)

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Vægmonteret sikkerhedsgitter Kan udvides uendeligt med store og små sektioner. Tilkøbes separat Kan åbnes til begge sider Kan betjenes med én hånd
Beskrivelse
Hvis din lille guldklump er begyndt at kravle, er et BabyDan Flex M vægmonteret sikkerhedsgitter en rigtig god måde at lave børnevenlige områder i hjemmet. Sikkerhedsgitteret er et meget fleksibelt system af lige så mange sektioner, som du har brug for. Det gør gitteret perfekt til brede og irregulære døråbninger, trappeopgange og som rumdeler. Du kan bruge både store og små sektioner, som du kan tilkøbe separat. Sikkerhedsgitterets låge er bred og kan åbnes med én hånd, så du nemt kan passere gitteret.

Monteringstype: Vægmonteret

Højde: 71 cm

Bredde: 146 cm

Længde: 3.5 cm

Mindste åbningsmål: 90 cm

Maksimale åbningsmål: 146 cm

Tremmeafstand: 5.5

Materiale: PE (Polyethylene) pulverlakeret stål

Farve: Hvid

Varenummer: # 56214-2400-10

Sikkerhedsstandard: EN 1930 : 2011

AdvarslerVigtigt! Følg instruktionerne nøjagtigt og gem til senere brugAdvarsel: Ukorrekt opsætning af gitteret kan være farligtAdvarsel: Brug ikke gitteret, hvis det er beskadiget, eller der mangler deleAdvarsel: Vær opmærksom på, at gitteret ikke er beregnet til brug i vinduesåbningerAdvarsel: Monter aldrig uden vægbeslagNår gitteret anvendes som pejsegitter, skal det altid placeres mindst 75 cm fra varmekilden/ilden og mindst 90 cm fra åben ild.Da alle pejse/brændeovne når forskellige temperaturer, er placeringen kun ment som en retningslinje. Test din egen enhed på maksimal varme før du placerer gitteret. Hvis gitteret bliver varmt at røre ved, skal det flyttes længere væk fra varmekilden end den anbefalede minimums afstandHvis det ikke er muligt at overholde den anbefalede afstand, kan der tilkøbes ekstra sektioner hos leverandørenVær opmærksom på farerne ved at lade børn selv bruge eller kravle over sikkerhedsgitteret. Kravl aldrig over gitteret, åbn altid lågen. Lad aldrig børn svinge på gitteretDette sikkerhedsgitter er kun beregnet til brug i private hjemNår gitteret er monteret i henhold til vejledningen, dvs. mellem to rene, fedtfri, stabile og ensartede overflader, over- holder det følgende standard EN 1930:2011Gitteret skal altid placeres direkte på gulvetHvis sikkerhedsgitteret anvendes øverst på en trappe, må det ikke placeres på trin neden for trappens øverste trinHvis sikkerhedsgitteret anvendes nederst på en trappe, skal det placeres forrest på trappens nederste trinGitteret skal placeres så langt fra trappen så at barnet ikke kan nå det nederste trin og kravle over gitteretBemærk, at dette produkt ikke nødvendigvis forhindrer, at der sker uheld. Barnet bør altid være under opsynGitteret er beregnet til børn op til 24 måneder. Denne retningslinje skal dog ses i forhold til barnets egen udvikling, idet børns evner og færdigheder udvikles forskelligtVigtigt: De medfølgende skruer er kun egnede for montering i træ. Hvis vægbeslagene skal monteres på andre materialer, anvend da egnede skruer og evt. rawlplugsHvis gitteret sættes op på mursten, gipsvæg eller anden uensartet overflade, kan det være nødvendigt at montere en ensartet overflade som f.eks. et høvlet bræt på væggen. Hvis gitteret er beskadiget eller, hvis der har været uheld i forbindelse med gitteret, må det ikke tages i brug igenBrug kun originale reservedele til gitteretSikkerhedsgitteret har et manuelt lukkesystemTjek at sikkerhedsgitteret er korrekt lukket og låstSikkerhedsgitteret skal regelmæssigt kontrolleres for at sikre, at det er sikkert og fungerer i henhold til vejledningenSikkerhedsgitteret er lavet af metalRengør gitteret med varmt sæbevand eller en fugtig klud. Undlad at bruge skurepulver eller kemikalier til rengøring af gitteretVed udendørs brug, bør alle metaldele på gitteret behandles med rustbeskyttelse for at modvirke rustdannelse. En smule rust kan dog stadig forekomme

Specifikationer
Pris 1.019,00 kr.
SKU 500973
barcode 5705548028190
Mærke BabyDan
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Sikkerhedsgitter Fra Babydan - Vægmonteret- Flex M, Hvid (90-146cm)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.