Sidekilepude fra Doomoo - Baby Sleep

Med Baby Sleep fra Doomoo (tidligere DeltaBaby) ligger baby sikkert og godt og kan samtidigt røre arme og ben frit. Baby Sleep består af to skumgummiblokke med vaskbart bomuldsovertræk, som holder blokken sammen. Baby Sleep anbefales af mange sundhedsplejersker og anvendes til børn mellem 0 og 6 måneder. Babypuden hjælper din baby med at undgå fladt baghoved. Har baby allerede fået fladt baghoed vil denne babypude rette hovedet op, ved at du ligger baby på siden (på den side hvor baghovedet ikke er fladt).
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
- Fri Fragt over 198,-

Beskrivelse

At baby ruller om på maven mens den sover eller får fladt baghoved, er noget rigtig mange forældre bekymrer sig om. Med denne kilepude madras med sidestøtte fra DeltaBaby® får du roligere nætter - og din baby en bedre og mere tryg søvn

Specifikationer

Pris 200,00 kr.
SKU 5400653404074
barcode 5400653404074
Mærke Doomoo Basic

Kunde bedømmelser

Kvalitet
Pris
Virker faktisk!
Anmeldelse af
Vores baby var begyndt at få fladt baghoved, og vi blev rådet til at få ham til at sove på siden. Han vænnede sig meget hurtigt til babykilen. Plus, den lille pude foran var betryggende, fordi der ikke var nogen risiko for, at han trillede om på maven. Vi har været rigtig glade for den.
Pris
Kvalitet
Super
Anmeldelse af
Kilen reddede et ellers skævt baghoved. Burde anbefales til alle straks efter fødslen! Ville også ønske, at vi havde haft denne pude fra starten - så havde vi undgået 3 måneders hård kamp med at rette et skæv baghoved op.
Pris
Kvalitet
Fantastisk
Anmeldelse af
Simpel men genial. Vores lille dreng sover så dejligt med denne pude. Om den kan afhjælpe et begyndende skævt baghoved må tiden vise, men den er under alle omstændigheder pengene værd.
Pris
Kvalitet
Den virker!!
Anmeldelse af
Vores 2 mdr. gamle søn er desværre blevet ret flad i den ene side af baghovedet, og denne kilepude er simpelthen fantastisk! :) Vi har lige modtaget den i går. Vi bruger den både i liften i barnevognen + i hans seng. Han ligger virkelig godt på siden i kilen, og jeg er 100% sikker på, at det nok skal hjælpe ifht. hans flade side... :)
Pris
Kvalitet
Fantastisk
Anmeldelse af
Vi brugte kilen til vores datters flade baghoved. Den virker og fastholder barnet på siden til forskel fra de gængse råd med rullede håndklæder, sokker med ris i osv. Vores datters hoved blev meget bedre, jeg ville bare ønske vi havde opdaget puden før!

5 Item(s)

pr. side
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Sidekilepude fra Doomoo - Baby Sleep
Din bedømmelse:
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.