Sidekilepude fra Doomoo - Baby Sleep

DOOMOO BASIC
Udsolgt
  200,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Med Baby Sleep fra Doomoo (tidligere DeltaBaby) ligger baby sikkert og godt og kan samtidigt røre arme og ben frit. Baby Sleep består af to skumgummiblokke med vaskbart bomuldsovertræk, som holder blokken sammen. Baby Sleep anbefales af mange sundhedsplejersker og anvendes til børn mellem 0 og 6 måneder. Babypuden hjælper din baby med at undgå fladt baghoved. Har baby allerede fået fladt baghoed vil denne babypude rette hovedet op, ved at du ligger baby på siden (på den side hvor baghovedet ikke er fladt).

Beskrivelse

At baby ruller om på maven mens den sover eller får fladt baghoved, er noget rigtig mange forældre bekymrer sig om. Med denne kilepude madras med sidestøtte fra DeltaBaby® får du roligere nætter - og din baby en bedre og mere tryg søvn

Specifikationer

Pris 200,00 kr.
Varenummer 5400653404074
barcode 5400653404074
Mærke Doomoo Basic

Anmeldelser

Kunde bedømmelser

Kvalitet
Pris
Virker faktisk!
Anmeldelse af Nastassja Alexandre
Vores baby var begyndt at få fladt baghoved, og vi blev rådet til at få ham til at sove på siden. Han vænnede sig meget hurtigt til babykilen. Plus, den lille pude foran var betryggende, fordi der ikke var nogen risiko for, at han trillede om på maven. Vi har været rigtig glade for den.
Pris
Kvalitet
Super
Anmeldelse af Julie
Kilen reddede et ellers skævt baghoved. Burde anbefales til alle straks efter fødslen! Ville også ønske, at vi havde haft denne pude fra starten - så havde vi undgået 3 måneders hård kamp med at rette et skæv baghoved op.
Pris
Kvalitet
Fantastisk
Anmeldelse af Stina
Simpel men genial. Vores lille dreng sover så dejligt med denne pude. Om den kan afhjælpe et begyndende skævt baghoved må tiden vise, men den er under alle omstændigheder pengene værd.
Pris
Kvalitet
Den virker!!
Anmeldelse af Susanne Villadsen
Vores 2 mdr. gamle søn er desværre blevet ret flad i den ene side af baghovedet, og denne kilepude er simpelthen fantastisk! :) Vi har lige modtaget den i går. Vi bruger den både i liften i barnevognen + i hans seng. Han ligger virkelig godt på siden i kilen, og jeg er 100% sikker på, at det nok skal hjælpe ifht. hans flade side... :)
Pris
Kvalitet
Fantastisk
Anmeldelse af Charlotte
Vi brugte kilen til vores datters flade baghoved. Den virker og fastholder barnet på siden til forskel fra de gængse råd med rullede håndklæder, sokker med ris i osv. Vores datters hoved blev meget bedre, jeg ville bare ønske vi havde opdaget puden før!

5 Item(s)

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Sidekilepude fra Doomoo - Baby Sleep
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.