Sengeskuffesæt fra Hoppekids - Antracit (182x60)

799,00 kr
Kun 2 tilbage
Lagervare - afsendes i dag kl 16
SKU
36-1006-38-000
Praktiske bedroller skuffer med hjul, der passer ind under alle Hoppekids senge. Skufferne er nemme at skubbe ind og ud. Skufferne findes i forskellige farver. Materiale: Delvis massivt træ Skuffen leveres komplet med hjul Sengeskuffesæt fra Hoppekids - Antracit (182x60)

Hoppekids - Et valg med hjerte og sjæl. Sikkerheden - barnet skla være i de sikreste rammer, når barnet er på sit værelse. Vælg møbler, der er testet efter gældende standarder.

Fleksibilitet - Mange bliver overraskede over, hvor hurtigt barnets behov ændrer sig. Ved at vælge modulopbyggede børnemøbler er indretningen af værelset sikret flere år frem i tiden.

Holdbarhed - Børnemøbler skal til tider kunne tåle en hårdhændet behandling. Ved at vælge certificerede møbler er du sikker på, at holdbarheden er testet af uafhængige instanser.

Se med børnenes øjne - Et børneværelse er ikke bare et praktis rum. Det er et rum for leg og fantasi. vælg de farver og det design, som passer til dit barn her og nu. Du kan altid ændre det hen ad vejen...

Vælg trygheden - Det skal være trygt for barnet at udforske verden omkring sig. Ved at vælge svanemærkede børnemøbler får du solide, ufarlige materialder der ikke afgiver skadelige partikler.

Specifikationer
SKU36-1006-38-000
MærkeHoppekids
Mål190/200
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sengeskuffesæt fra Hoppekids - Antracit (182x60)
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.