Sengeklodser - Bed Blocks fra Spacebabies - Grå/Sort/Hvid

SPACEBABIES
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 179,00 kr.
  134,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Smarte Bed Blocks klodser fra Spacebabies til at forhøje/løfte hovedenden på barnets seng. Super smart ved forkølelse, mellemørebetændelse eller hoste. Barnet sover bedre og har lettere ved at få vejret fordi luftvejene holdes fri for sekret, når hovedenden forhøjet. Sovebrikkerne anbefales af børnelæger i stedet for ekstra puder, da det hjælper på barnets vejrtrækning og mindsker besværet ved hoste og stoppet næse. Sovebrikkerne består af 6 brikker i giftfri plast, der kan stables ovenpå hinanden for at få den ønskede højde. Hver brik har et mål på 4 cm, som betyder at du kan forhøje sengen med 4, 8 eller 12 cm. En, to eller tre sovebrikker placeres under hvert sengeben i den ende barnet har sit hoved. Når ikke brikker anvendes under sengen kan de mindre børn kan lege med dem som klodser.

Beskrivelse

Det indvendige hul måler ca. 8 x 8 cm

Specifikationer

Varenummer SB009
Pris 179,00 kr.
Mærke Spacebabies
barcode 7300009031337

Anmeldelser

Kunde bedømmelser

Pris
Kvalitet
Sengeklodser kan anbefales
Anmeldelse af Maria
Rigtig fine klodser til at løfte sengen op på. Sengen står godt og stabilt på klodserne men den ene ende hævet.
Hvem kender ikke til bøgerne som står stablet under sengen og som måske ikke er helt lige høje i begge sider. Dette slipper man for med disse sengeklodser.

1 vare

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Sengeklodser - Bed Blocks fra Spacebabies - Grå/Sort/Hvid
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.