ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Sengehest fra Hoppekids seng med rutchebane (70x190)

Se alle Sengeheste

315,00 kr
Kun 2 tilbage
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
SKU
36-1046-32-00D
Sengehest fra Hoppekids der passer til halvhøje senge i BASIC-serien, hvor der er monteret rutchebane på disse Passer til halvhøj senge i BASIC serien, der er monteret med rutchebane mål: 83x30x5,2 cm Farve: Hvid

Hoppekids - Et valg med hjerte og sjæl. Sikkerheden - barnet skla være i de sikreste rammer, når barnet er på sit værelse. Vælg møbler, der er testet efter gældende standarder.

Fleksibilitet - Mange bliver overraskede over, hvor hurtigt barnets behov ændrer sig. Ved at vælge modulopbyggede børnemøbler er indretningen af værelset sikret flere år frem i tiden.

Holdbarhed - Børnemøbler skal til tider kunne tåle en hårdhændet behandling. Ved at vælge certificerede møbler er du sikker på, at holdbarheden er testet af uafhængige instanser.

Se med børnenes øjne - Et børneværelse er ikke bare et praktis rum. Det er et rum for leg og fantasi. vælg de farver og det design, som passer til dit barn her og nu. Du kan altid ændre det hen ad vejen...

Vælg trygheden - Det skal være trygt for barnet at udforske verden omkring sig. Ved at vælge svanemærkede børnemøbler får du solide, ufarlige materialder der ikke afgiver skadelige partikler.

Specifikationer
SKU36-1046-32-00D
MærkeHoppekids
Mål190/70
Alder3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år, 8 år
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sengehest fra Hoppekids seng med rutchebane (70x190)
Din bedømmelse
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.