Seng fra Sebra, Baby & Jr. mist green

SEBRA
Udsolgt
vejl. 6.995,00 kr.
  5.246,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Sebra sengen, Baby & Jr., – sengen, der vokser med barnet, her i den smukke farve "mist green". Et dansk designikon og børnemøbel, som siden 1942/43 har gået i arv fra generation til generation.. Sebra har designrettighederne til den originale Juno seng og relancerede i 2016 den klassiske, tidløse og smukke seng under navnet Sebra sengen. Sengen har en høj håndværksmæssig kvalitet med de, for designet, velkendte og karakteristiske runde hjørner samt tremmesider og endegavle med rundstokke. Sebra Sengen, Baby & Jr. kan bruges fra barnet er nyfødt og vil vokse med barnet i takt med, at det udvikler sig og vokser. Sengen er udstyret med en justerbar bund, som gør det muligt at hæve bunden, så mor eller far lettere kan nå det helt lille spædbarn. Når barnet begynder at kunne komme op, sænkes bunden for at sikre, at barnet ikke kravler ud over sengekanten. Sengens tredje stadie sker når barnet selv er i stand til at kravle ud af sengen og den ene eller begge tremmesider afmonteres. Når barnet vokser og ikke længere kan være i babysengen, trækkes sengen blot ud til en juniorseng. De forskellige kombinationsmuligheder gør det muligt hele tiden at finde nye anvendelsesmuligheder, hvilket var en af Viggo Einfeldts oprindelig idéer bag Juno sengen. Mange bruger også sengen som en sofa, når der ikke længere er behov for en baby- og juniorseng. Sebra Sengen, Baby & Jr. er behandlet med en antibakteriel, miljøvenlig og giftfri træmaling, som sikrer et renere indeklima og beskytter barnets sundhed. Træmalingen er uafhængigt testet efter de restriktive JIS Z 2801 normer blandt andet på E. coli- bakterier. Sebra Sengen, Baby & Jr. opfylder den europæiske sikkerhedsstandard DS/EN 716 for barnesenge. Til Sebra Sengen, Baby & Jr. kan der tilkøbes forskellige to-delte kvalitetsmadrasser - et standardstykke og et ekstra stykke til når sengen udtrækkes til juniorseng. Madrasserne har naturligvis også runde hjørner.

Beskrivelse

Materiale Birketræ Længde 115 cm Bredde 75,8 cm Højde 88 cm Udtrækslængde 155 cm EAN-nr. 5704680046857

Specifikationer

Varenummer 2001320
Pris 6.995,00 kr.
Mærke Sebra
barcode 5704680046857

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Seng fra Sebra, Baby & Jr. mist green
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.