Sangenic Twist & Click Blespand m. 6 refills - Startsæt

SANGENIC
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
  598,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Sangenic Twist & Click prisvindende blespand er den eneste blespand, der vrider og omslutter for garanteret lugtbeskyttelse. Twist & Click bleaffaldsbeholderen giver garanteret lugt- og bakteriebeskyttelse for at holde dit hjem friskt og lugtfrit. Denne pakke med stor værdi inkluderer 1 stk Twist & Click blespand med 1 stk indsat genopfyldningskassette plus ekstra 6 ble refills. For at reducere påvirkningen af ​​miljøet er Twist & Click blespanden og refillkassetterne lavet af 98 % genanvendt og fuldt genanvendelig plast. Det antibakterielle flerlagsfilm er nu biobaseret og lavet af bæredygtigt fremskaffede sukkerrør GREENFILM™. Twist & Click blespanden er den eneste blespand, der kan dreje og pakke hver ble individuelt ind, for sikkert at forsegle lugte og bakterier og holde dit hjem ryddeligt og lugtfrit. Den antibakterielle GREENFILM™ i flere lag er 100 gange mere effektiv end blesække, da den er Biomaster** beskyttet til at dræbe 99 % af farlige bakterier som E-coli og Staphylococcus Aureus. Ved kontakt forhindrer det proteiner i at blive nedbrudt af bakterier, en proces, der er ansvarlig for masser af grimme lugte. Det smarte forseglingslåg omslutter alle ubehagelige lugte, og det indbyggede stempel skubber bleerne dybt ned i skraldespanden og holder dine hænder rene. På trods af sin kompakte størrelse kan Twist & Click blespanden rumme op til 28 bleer* (baseret på brug af bleer i størrelse 1 (2-5 kg) på én gang, hvilket betyder færre ture til den udvendige spand. Det flade låg åbner mod enhver væg, hvilket gør det nemt at placere og bruge. Denne pakke med stor værdi inkluderer en Twist & Click blespand med en forudindlæst genopfyldningskassette plus en ekstra pakke med 6 genopfyldninger. Hver refill giver tilstrækkelig antibakteriel film til at pakke bleer for op til 1 måned*, afhængigt af størrelsen og antallet du bruger. For optimal ydeevne og garanteret beskyttelse mod lugte og bakterier, anbefaler vi at bruge Twist & Click mærket refill kassetter i din Twist & Click blespand. Bemærk venligst, at Twist & Click bleaffaldssystemet kun er kompatibelt med Tommee Tippee Twist & Click refills. Sangenic TEC & Simplee Sangenic refill-kassetter er ikke kompatible med denne beholder. ** Antibakteriel beskyttelse er til stede i filmen og ikke de andre komponenter i dette produkt. Film er behandlet med Biomaster sølvbiocid testet til ISO 22196-2011. Brug venligst biocider ansvarligt
Beskrivelse
Sangenic for garanteret lugt- og bakteriebeskyttelse. Bleerne er individuelt pakket ind i en flerlags, antibakteriel film for at forhindre bakterier og lugte i at slippe ud. Antibakteriel film dræber 99% af farlige bakterier som E. coli og Staphylococcus Aureus. Nu mere miljøvenlig: Twist & Click blespanden og genopfyldningskassetterne er lavet af 98 % genanvendt og fuldt genanvendelig plast. Vores antibakterielle flerlagsfilm er nu biobaseret og lavet af bæredygtigt fremskaffede sukkerrør GREENFILM™. Drej-og-klik-systemet sikrer, at hver ble individuelt pakkes ind i den optimale mængde antibakteriel film, hvilket betyder mindre spild. Holder op til 28 bleer* på én gang, hvilket betyder færre ture til den udvendige skraldespand. (*baseret på brug af bleer i størrelse 1: 2-5 kg). Indbygget stempel skubber bleerne dybt ned i skraldespanden og holder dine hænder rene. Fladt låg åbner mod enhver væg. Slank og kompakt, passer ind i ethvert rum. Indeholder 6 Twist & Click-kassetter Priser: Guld - Made for Mums 2022 - Bedste bleskiftetilbehør Bronze - Made for Mums 2018 - Bedste bletilbehør Guld - elsket af forældre 2017 - bedste tidsbesparende produkt Bronze - Mum ii 2016 - Mest innovative produkt til forældre
Specifikationer
SKU TT-HYG01
Pris 598,00 kr.
Mærke Sangenic
barcode 5010415510044
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Sangenic Twist & Click Blespand m. 6 refills - Startsæt
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.