Sædebeskytter m. lommer fra Diono - Super Mat

Udsolgt

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Forebyg og beskyt med Pentalock-teknologi, et 5-lags højstyrkemateriale, der er vandafvisende for at beskytte mod spild og generel slitage, samtidig med at det sikrer ekstra greb til din autostol. Vandtæt og crash-testet. Velegnet til brug med babyautostole, cabriolet og boostere, det beskytter mod spild, skrammer, fordybninger og ridser. Bagpanelet fungerer som en skridsikker indsats, mens bunden også er skridsikker for at reducere sædebevægelser. Det ser smart ud i dets holdbare oxford-stof, der yderligere rummer 3 mesh-lommer til at holde de små ting organiseret og synlige.
Beskrivelse
BESKYT DIN BIL BETRÆKNING - Super Mat® autostolbeskytter hjælper med at forhindre glidning og beskytter køretøjets polstring mod spild, skrammer, fordybninger og ridser 5 LAG BESKYTTELSE - Lavet af 5 lag af højstyrke, vandafvisende materiale, anti-skrid bagside og afsluttet med premium oxford stof. Tør nemt pletter af med en fugtig klud KRASH TESTET - Super Mat® sædebeskytter er blevet kollisionstestet for øget sikkerhed og designet med skridsikker bagside for mere sikker følelse KOMPATIBEL MED ALLE BILSÆDER - Kan rumme sæder i alle størrelser (fra autostole til babyer til boostere) og er kompatibel med LATCH, UAS og isofix 3 MESH OPBEVARINGSLOMMER - Super Mat® har 3 mesh-overdækkede lommer for at hjælpe med at holde dine væsentlige ting i bilen organiseret og lige ved hånden
Specifikationer
Pris 254,00 kr.
Mærke Diono
SKU DNO-SAF05
barcode 677726405091
Motiv Neutral (Sunshine Kids)
Farve Sort
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Sædebeskytter m. lommer fra Diono - Super Mat
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.