Rygsæk m. tryghedsline fra LittleLife - Rokke

LITTLELIFE
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
  318,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

✓ Topfunktionel Toddler Backpack til børn fra 1-3 år: Eventyr med Komfort! Lavet af genbrugte flasker
Denne søde børnerygsæk har masser af plads indeni til alt det, du har brug for til ethvert lille eventyr. Juster stropperne, så du er sikker og komfortabel, og afsted du går!

✓ Fantastisk Måde at Holde Styr på Nysgerrige Småfolk!
Har aftagelig sikkerhedsline. Med denne rygsæk kan de små gå på opdagelse, mens de har alt, hvad de behøver, med sig. Det er en fantastisk måde at holde styr på nysgerrige små mennesker, uden at de føler sig begrænset eller "holdt i tøjler".

Beskrivelse

✓ Forældrebemærkning:
Sikkerhedsrelen kan tages af, når du er klar til at lade børnene gå uden hænder.
✓ Hovedtræk:
Lynlås i toppen til hovedrummet
Intern navn og adresse label
Justerbare skulderstropper med bryststrop
2 liters hovedrum
Top grab håndtag
Leveres med forældres sikkerhedsrele
✓ Specifikationer:
Vægt: 200g
Kapacitet: 2 liter (Rummelig nok til at holde snacks og drikkevarer)
Egnet til alderen: 1-3 år

✓ Rokke Rygsækken er en del af den nye Havliv-kollektion.

LittleLife Småbørnsrygsække har altid været lavet for at holde, og det er et stærkt miljøbudskab, som vi er stolte af. Ikke kun er de lavet af genbrugte flasker, brandet vil også give 1% af alle overskud fra disse produkter til velgørenhedsorganisationer for havlivsbevarelse for at hjælpe med at beskytte vores have, og de har fjernet al plastemballage fra disse produkter.

✓ Sydney Rokken fejrer et af de mest ikoniske dyr i havet med en smuk plettet ryg og et virkelig sødt ansigt på bagpanelet også. Rygsækken indeholder stadig den standard sikkerhedssele, inklusiv relet, og har en navneskilt indeni.

✓ Vidste du, at nogle rokker kan veje over 350 kilo?


Om LittleLife: Engelske LittleLife er hurtigt blevet et førende mærke inden for design og produktion af outdoor produkter til børn og voksen. LittleLife' s succes skyldes at de har mange års erfaring med med designe udstyr til ekspeditioner og adventure rejser, og de har stor erfaring med valg af materialer, komponenter og design, der bare holder og er behageligt at have på!

Specifikationer

Pris 318,00 kr.
Varenummer L10816
barcode 5031863108164
Mærke LittleLife

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Rygsæk m. tryghedsline fra LittleLife - Rokke
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.