Rygsæk fra Blafre - Retro Grøn (6 liter)

BLAFRE
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 349,00 kr.
  244,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Rygsæk fra Blafre i stilrent og virkelig pænt retro design (prisen skifter i f.t. størrelse) - samtidig med at denne rygsæk fra Blafre er både slidstærk og robust og velegnet til det danske klima og en tur på legepladsen eller i skoven. Blafre rygsæk til børn med nostalgisk look og god bærekomfort. Brystbælte og brede seler kan justeres så de passer til den lille ryg, der skal bære tasken. Samtidig har denne Blafre rygsæk en god størrelse med plads til madpakke, legetøj, ekstra tøj - og meget mere. Blafre børnerygsæk i kraftig polyester, der både er slidstærkt og vandafvisende. Den har et stort rum der lukkes med en hvid snor der passer til kantebåndene. Blafre rygsæk med god fast ryg og hen over skulderstropperne sidder et brystspænde, der er med til at sikre en god rygstøtte. Foran er en lille lomme på ca. 12 x 9 cm. med en fin lille hængerefleks. Lommen lukkes med en magnet, så det er nemt for de små børn at åbne og lukke selv. Kommer i to størrelser: 6 liter og 8,5 liter : - 6 liter er god til vuggestue / børnehave børn. - 8,5 liter er også god til børnehavebarnet eller som tur-rygsæk til skolebørn

Beskrivelse

Rygsækken kan fint kombineres med madkasse og en flaske fra samme mærke og måske også et penalhus til når børnene skal være kreative.
Rygsækken har et cool look og giver børnene en mulighed for at skille sig ud fra mængden og give hverdagen mere farve og friskhed.
De forskellige farver og størrelser gør det muligt at købe til både den ældste og den yngste uden at de bliver ens.
Kvaliteten er høj og robust og klarer nemt det danske klima og en tur på legepladsen eller i skoven og giver børnene lyst til at drage på eventyr og udforske livets muligheder.

Specifikationer

Varenummer 2315
Pris 349,00 kr.
Mærke Blafre
barcode 7090015483397

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Rygsæk fra Blafre - Retro Grøn (6 liter)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.