Ringslynge u/skindpude fra Love Radius - Little Wrap Without A Knot - Olive

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
- Fri Fragt over 198,-
Little Baby Wrap Without a Knot ringslynge fra Love Radius - NB! ER UDEN DEN POLSTEDE PUDE I SKIND. En ringslynge er let, luftig og super let at anvende, da den fastgøres på et øjeblik uden knuder: du tager den bare over skrå, indstiller den i ringen og sætter dit barn i den. En ringslynge er bedst egnet til kortere ture, når det måske er for besværligt at tage en barne- eller klapvogn med - men ønskværdigt at have begge hænder fri. Ønsker du at bære dit barn over længere tid, bør du overveje en vikle. En ringslynge kan tilpasses barnets alder og kan anvendes fra den første uge indtil barnet kan gå (fra 3,5 - 14 kg - dvs. op til ca. 3 år). Den er enkel, hurtig og uden nogen knude - du instiller den på et øjeblik med to ringe - helt efter behov. Den kan tilpasses alle kropstyper (unisex, one size (<110 kg). Barnet kan sidde både på maven (ansigt-til-ansigt) og højre og på venstre hofte- skift rundt hvis du bliver træt i skulderen Ringslynge fra Love Radius er lavet i blødt og komfortabelt materiale med blid stødabsorbering, så den svøber sig om din skulder, ryg og barnet; det giver super bevægefrihed og god støtte og sikkerhed. Slyngen er lavet i 100% Öko-Tex 100 viscose jersey (vendbar) i et sødt, lækkert og helt enestående look. Slyngen har en lækker farve på hver side, så du har to farvemuligheder at vælge mellem afhængig af hvilken side ud vender ud (etiketten er skjult). Denne slynge kan anvendes i alle slags klima En ringslynge aflaster din egen ryg og arme og skuldre - samtidig med at du har dit barn tæt på dig; det giver tryghed. Med en ringslynge bærer du dog kun på den ene skulder, så bliver træt i den, må du skifte skulder og skal du på en rigtig lang tur, kan det være, en vikle er bedre. Kan vaskes ved 30 grader. Det eksklusive og uhyre populære franske mærke. Love Radius er creme de la creme inden for stræk vikler og ring slynger og kendt for exceptionel lækker, blød og elastisk kvalitet. En ringslynge fra Love Radius er en super anvendelig og lækker slynge, der svøber sig om barnet uden generende folder, og barnet holdes komfortabelt og behageligt tæt på dig (slyngen skal sidde helt ind i barnets knæhaser).

Beskrivelse

Love Radius Ringslyngen er i samme stræk stof som deres kendte strækvikler, det gør den blød og nem at justere. Et godt bæreredskab til hurtige op- og nedture og uden en masse stof som skal bindes. Hurtigt og praktisk.
Ringslyngen følger dig fra fødslen, hjemme og på farten. At bære baby i en ringslynge giver frie hænder, mens du kan nyde at være tæt på baby og samtidig respektere barnets fysiologi. Giver tryghed, nærhed og frihed. Især velegnet til de kortere ture og nem at amme i hvor som helst og når som helst.
Ringslyngen er lavet i bomuld og elastan for maksimal blødhed og åndbarhed, så den holder dig og baby kølig om sommeren.
Love Radius er en af de førende inden for forskning omkring bæring af børn og ergonomi. Det er muligt at finde udførligt undervisningsmateriale og gode videoer via Loves Radius website.
ADVARSEL Hold konstant øje med barnet når slyngen er i brug

Specifikationer

Pris 699,00 kr.
Mærke Love Radius
SKU PESN1215
barcode 3760218240946