Ringslynge u/skindpude fra Love Radius - Little Wrap Without A Knot - Olive

LOVE RADIUS
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Little Baby Wrap Without a Knot ringslynge fra Love Radius - NB! ER UDEN DEN POLSTEDE PUDE I SKIND. En ringslynge er let, luftig og super let at anvende, da den fastgøres på et øjeblik uden knuder: du tager den bare over skrå, indstiller den i ringen og sætter dit barn i den. En ringslynge er bedst egnet til kortere ture, når det måske er for besværligt at tage en barne- eller klapvogn med - men ønskværdigt at have begge hænder fri. Ønsker du at bære dit barn over længere tid, bør du overveje en vikle. En ringslynge kan tilpasses barnets alder og kan anvendes fra den første uge indtil barnet kan gå (fra 3,5 - 14 kg - dvs. op til ca. 3 år). Den er enkel, hurtig og uden nogen knude - du instiller den på et øjeblik med to ringe - helt efter behov. Den kan tilpasses alle kropstyper (unisex, one size (<110 kg). Barnet kan sidde både på maven (ansigt-til-ansigt) og højre og på venstre hofte- skift rundt hvis du bliver træt i skulderen Ringslynge fra Love Radius er lavet i blødt og komfortabelt materiale med blid stødabsorbering, så den svøber sig om din skulder, ryg og barnet; det giver super bevægefrihed og god støtte og sikkerhed. Slyngen er lavet i 100% Öko-Tex 100 viscose jersey (vendbar) i et sødt, lækkert og helt enestående look. Slyngen har en lækker farve på hver side, så du har to farvemuligheder at vælge mellem afhængig af hvilken side ud vender ud (etiketten er skjult). Denne slynge kan anvendes i alle slags klima En ringslynge aflaster din egen ryg og arme og skuldre - samtidig med at du har dit barn tæt på dig; det giver tryghed. Med en ringslynge bærer du dog kun på den ene skulder, så bliver træt i den, må du skifte skulder og skal du på en rigtig lang tur, kan det være, en vikle er bedre. Kan vaskes ved 30 grader. Det eksklusive og uhyre populære franske mærke. Love Radius er creme de la creme inden for stræk vikler og ring slynger og kendt for exceptionel lækker, blød og elastisk kvalitet. En ringslynge fra Love Radius er en super anvendelig og lækker slynge, der svøber sig om barnet uden generende folder, og barnet holdes komfortabelt og behageligt tæt på dig (slyngen skal sidde helt ind i barnets knæhaser).

Beskrivelse

Love Radius Ringslyngen er i samme stræk stof som deres kendte strækvikler, det gør den blød og nem at justere. Et godt bæreredskab til hurtige op- og nedture og uden en masse stof som skal bindes. Hurtigt og praktisk.
Ringslyngen følger dig fra fødslen, hjemme og på farten. At bære baby i en ringslynge giver frie hænder, mens du kan nyde at være tæt på baby og samtidig respektere barnets fysiologi. Giver tryghed, nærhed og frihed. Især velegnet til de kortere ture og nem at amme i hvor som helst og når som helst.
Ringslyngen er lavet i bomuld og elastan for maksimal blødhed og åndbarhed, så den holder dig og baby kølig om sommeren.
Love Radius er en af de førende inden for forskning omkring bæring af børn og ergonomi. Det er muligt at finde udførligt undervisningsmateriale og gode videoer via Loves Radius website.
ADVARSEL Hold konstant øje med barnet når slyngen er i brug

Specifikationer

Pris 698,00 kr.
Mærke Love Radius
SKU PESN1215
barcode 3760218240946
Farve Grå, Grøn

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Ringslynge u/skindpude fra Love Radius - Little Wrap Without A Knot - Olive
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.

Kundeservice

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Vi svarer på emails i løbet af dagen når de kommer ind - og vi svarer dig senest indenfor 24 timer ♡. Vi sidder også klar på telefonen alle hverdage kl 12-16. Du kan også finde svar på mange spørgsmål i vores FAQ

E-mail: kundeservice@babygear.dk

Online formular: Online kundeservice formular

Telefon: 36 94 96 99