ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Ringslynge i musselin fra Moby - Pewter

Se alle Slynger

498,00 kr
Kun 2 tilbage
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
SKU
MSL-Pewter

MOBY ringslynger er elegante og funktionelle og lavet af høj kvalitets bomuldsstof. Pewter med sølvring. En ringslynge er let at bruge og giver mulighed for  både front- og hoftebæring. Moby Double Gauze er syet i Musselin, som er fint-vævet, let og åndbart bomuld.  MOBY Ring Sling: den perfekte kombination af elegance, enkelhed, støtte og stil.

Denne MOBY ringslynge er lavet i det lækre musselin stof som oftest er kendt fra børnenes stofbleer og nusseklude. Musselin er et lækkert og blødt bomuldsmateriale med stor åndbarhed, som vil gøre bæreoplevelsen mere behagelig.

En ringeslynge er et ideelt valg til forældre, der ønsker front- og hoftebærende muligheder samtidig med at det skal være nemt og hurtigt.
Perfekt til de hurtige op og ned.

Fra nyfødt til toddler 

  • 3,6 til 20,4 kg
  • Tilbyder front og hoftebæring
  • One size
  • Kan maskinvaskes

Ringslyngerne fås i de fine farver; Rose med kobberring og Pewter med sølvring

MOBY Ring Sling: den perfekte kombination af støtte, enkelhed og stil. Tilpasser sig at vokse med baby, nyfødt til småbørn For babyer fra ca. 3,5 til 15 kg. Tilbyder front og hofte bæremuligheder Blødt, åndbart vævet bomuldsstof og lette ringe Behagelig at have på i længere tid En størrelse passer alle Maskinvask koldt eller håndvask. Farver kan afvige fra billedet. Brug non-klorblegemiddel hvis nødvendigt. Line tør. Brug varmt jern efter behov. Må ikke renses.
Specifikationer
SKUMSL-Pewter
MærkeMoby
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ringslynge i musselin fra Moby - Pewter
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.