Reserve-tud til Nuby Sport Sipper

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Tuden på børns drikkeflasker kan godt få en hårdhændet behandling og blive slidt før flasken er det. Der er dog ikke nogen grund til at investere i en ny flaske blot fordi drikkeruden ikke fungerer mere eller er blevet væk. Du kan blot nøjes med at investere i en ny drikke-tid!
  • Reserve-tud til Sport Sipper flasken fra Nuby
  • Anbefales fra 12 mdr.
  • Med Touch-Flo™ ventil som gør det nemmere for barnet at drikke selv
  • No-Spill™ - drypper ikke når den ligger ned
  • Designet til at støtte overgangen fra at drikke af tud til sugerør
  • Blød silikone, 100% fri for BPA
Beskrivelse
Disse reserve-tude passer til de fleste Nûby ™ Sport Sippers. De er designet til at gøre overgangen fra at drikke af tud til sugerør lettere. De har en No-Spill ™ Touch-Flo ™ ventil, der åbner ved blot et lille tryk, hvilket gør det nemt at drikke af. Når trykket letter, lukker ventilen og så drypper flasken ikke. Dette er en unik funktionalitet for Nuby™ drikkeflasker og er godkendt af tandlæger over hele verden, fordi det giver en naturlig drikke og oral udvikling. Og eftersom det er fra Nûby ™, kan du være sikker på, at det er fri for BPA!
Specifikationer
Pris 42,00 kr.
Mærke Nuby
SKU 048526098507
barcode 048526098507
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Reserve-tud til Nuby Sport Sipper
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.