Rejsestol fra BabyToLove - Pocket Chair (6-36m)

BABYTOLOVE
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 249,00 kr.
  187,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Rejsestolen er en sjov og stilfuld stolesele til babyer. Brug den derhjemme såvel som ude.

Lommestol blev skabt til forældre, der har brug for et ultra-bærbart pladsbesparende alternativ til den voluminøse højstol.

Det er velegnet til småbørn, der kan sidde op i alderen 6-36 måneder og op til 15 kg. Multifunktion -

Bortset fra almindelig fodring kan den også bruges på rejse, når I spiser ude og på restauranter, læser en bog, går til til lægen, får en klipning (på en almindelig stol). Fyldes ind i sig selv som en sok for at danne en lille rejsetaske.

Passer godt i din håndtaske. Vendbar - Kan bruges på begge sider, da hver side har et andet mønster.

Dette kommer godt med de super travle dage, hvor der ikke engang er tid til at vaske. Prøv hver side for at se, hvilken et dit barn favoriserer

Sikkerhed først - Lommestol Overholder de strenge amerikanske og EU-sikkerhedsregler for at beskytte babyer og forhindre skader. Et trepunktssele sikrer babyen på stolen og ikke forstyrrer hans frie strøm.

Beskrivelse

Denne kompakte stol er let at tage med sig i medfølgende pose. Den passer til alle standard stole og er let at spænde fast, så barnet sidder sikkert og komfortabelt. Den kan vendes om, så de to mønstre bytter plads. Det polstrede sæde giver barnet den bedste komfort. Størrelse når den er foldet sammen i pose: 17 x 15 x 10 cm. Max 15 kg.

Specifikationer

Pris 249,00 kr.
SKU BTL30203
Mærke BabyToLove
barcode 3700552301736

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Rejsestol fra BabyToLove - Pocket Chair (6-36m)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.