Rejsestol fra Dooky (6-36m)

DOOKY
Udsolgt
vejl. 420,00 kr.
  315,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Dooky Travel sele til stol, skaber et smart sæde til dit barn i alderen 6-36 måneder, når du er på farten. Let at justere på en normal stol. Ideel til ferier, besøg hos familie/venner eller restauranter. De justerbare stropper på siden kan fastgøres omkring næsten enhver stol - husk overlap på ryglænsstropperne på min. 10 cm. 5-punktsselen sikrer dit barn er korrekt fastspændt til stolen. Kliksystemet med robuste stropper, plus den brede tykke velcro, giver den nødvendige sikkerhed. Kompakt og foldbar så den fylder minimalt i taske. Nem at rengøre med en fugtig klud.

• Universal, passer til de fleste stole
• Sikker for barnet
• Kompakt og foldbar
• 6-36 måneder
• Nem at rengøre
• Polyester
• BSCI-kompatibel (f.eks. socialt ansvar, fair handel, ingen børnearbejde, miljøvenlig)
• Vegansk (der blev ikke brugt animalske stoffer)

Beskrivelse

Dooky er grundlagt i 1997, udvikler, designer og fremstiller Dooky innovative babyprodukter. Nye produkter og koncepter bliver designet og udviklet af deres helt egen in-house designafdeling. Dooky dækker en bred vifte af over 300 babyprodukter, fra solcovers til memories, fra pusletakser til bæreseler, og alt derimellem. Alt sammen med hovedvægt på smarte løsninger, som garantere sikkerhed for barnet.

Specifikationer

Varenummer 5628050
Pris 420,00 kr.
Mærke Dooky
barcode 5038278003879

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Rejsestol fra Dooky (6-36m)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.