ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | Returret til 10/1-2021

Regntøj fra Didriksons - Waterman - Amaranth

Se alle Regnsæt

Udsolgt
SKU
500495-472
Waterman regntøj fra svenske Didriksons er et testvindende regnsæt med gennemgående tapede sømmer og 100% vind- og vandtæt og testet til et vandsøjletryk på 8000 (minimum 5000 efter 3 vaske). Regntøj betrages som 100% vandtæt, når vandsøjletrykket ligger over 3.000 NB! Denne farve kommer i to farvekombinationer som afbilledet (kommer assorteret) Waterman regntøj fra Didriksons er fremstillet i det særdeles strækbare og 100% vandtætte ProFlex™, der består af en krydsforbundet PU-yderside med en dejlig blød og svedabsorberende inderside, fremstillet i en strukturvævet mikrofiber af polyester. Lidt i stil med det traditionelle olieregntøj, blot væsentligt lettere, blødere og mere strækbart, så bevægelsesfriheden ikke hæmmes. Samtidig er Waterman i cool design, som ser cool ud på. Waterman vandt prisen "Best in test" aug. 2012 i Råd & Rön, hvor 11 forskellige mærker regntøj blev sammenlignet efter grundige og krævende tests.
  • Sikkert regntøj: brede reflekser på både jakke og bukser og aftagelig hætte
  • Waterman regnsæt med regnjakke og regnbukser. Regnjakken er lyslilla og lilla og har aftagelig hætte, fleece i kraven, knaplukning ved ærmerne og justerbar elastik forneden.
  • Regnbukserne er ensfarvede lys lilla med seler, justerbar taljebredde med trykknapper og elastik og gummistropper ved anklerne.
  • Waterman er 100% fri for Phtalater, nickel og PVC
NB! DIDRIKSONS ER STORT I STØRRELSEN Link til vejledende størrelsesguide: http://www.didriksons.com/article.asp?c=1&aTabIndex=4&cmd=guide&sizeId=-1&typeId=-1&usageId=-1&systemId=-1 Didriksons blev grundlagt i 1913 af Julius og Hanna Didrikson, der startede produktionen af ​​olietøj i Grundsund, Sverige. Her på kanten af ​​den vestlige kyst, hvor Sverige møder havet, var der et konstant behov fra den lokale fiskeindustri. For løbende at kunne forbedre produktet, var det vigtigt at være tæt på brugerne. Didriksons går over til beklædning lavet af gummimateriale i 1930. Den største gennembrud kom i 1947, da svejsemaskinen blev opfundet, der havde evnen til at gøre tøjet vandtæt. De første polyurethanmaterialer blev udviklet i 1981, og det begyndte de store volumen salg til almindelige forbrugere. Omkring samme tid skete der en revolutionerende udvikling i regntøj lavet af åndbare materialer. Didriksons er stadig førende på markedet for funktionelle tøj. Kunderne omfatter jægere, golfspillere, aktive mennesker og fiskere, men mere af rekreative fiskeri art med behov for moderne funktionelle tøj.
Specifikationer
SKU500495-472
MærkeDidriksons
VaskeanvisningVaskes ved 40 grader. PU kan ofte rengøres ved aftørring med fugtig klud
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Regntøj fra Didriksons - Waterman - Amaranth
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.