ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Overgangssæt fra Didriksons - All-weather - Makalu - Flamingo

Se alle Regnsæt

Fra 399,00 kr 798,00 kr
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
SKU
500412-304
Makalu er regntøj i super funktionelt design og lækkert regntøj fra svenske Didriksons - i samme kvalitet og look du ellers finder hos mærker som Northface etc. - blot meget blødere. Makalu regnjakken kan derfor også bruges som forårsjakke da det er lavet i et materiale som er væsentligt mere lækkert end vanligt PU regntøj og er blødt og lækkert - det oser af kvalitet rent ud sagt. Lækkert sæt med i super fin farvekombination som er god til meget almindeligt tøj og derfor også super fin som en lidt 'sporty' forårsjakke, hvor barnet altid er godt klædt på til en overraskende byge. Der er et løst inderfor i net/Taffeta. Makalu regntøj fra Didriksons med vandsøjletryk på 5000, tapede sømme, vand- og vindtæt, og med praktiske lommer og refleksdetaljer der giver øget sikkerhed. Slidstærkt Makalu regnsæt fra Didriksons til al slags udevejr med fremragende pasform og bevægelsesfrihed til leg og sjov i al slags vejr. En detalje som blød fleece i talje linningen på bukserne siger blot lidt om hvor gennemført funktionelt og lækkert dette sæt er. Didrikons Makalu regntøj er en del af Didriksons Storm System, hvilket gør regnjakke meget god og holdbar det nordiske klima med regn, vind og skiftende vejr. Med et Makalu regnsæt fra Didriksons er der virkelig kælet for detaljer og kvaliteten et helt i top. Makalu Regntøj fra Didriksons er med Extended Size så barnet kan vokse med produktet. Didirksons Makalu regntøj til børn har taft / net foring der giver ekstra varme. Makalu regntøj har justerbar, aftagelig hætte og beskyttelse mod kind. Bukserne har justerbar talje og justering ben.
 • Med Extended size - kan bruges længere tid: gør Makalu en størrelse større ved at fjerne sømmen på indersiden af ​​ærmerne og benene
 • Sikkert regntøj: brede reflekser på både jakke og bukser og aftagelig hætte
 • 2-vejs justerbar hætte
 • Hagebeskytter
 • Justerbar taje
 • Aftagelig hætte
 • Udvides størrelse
 • Loop til fastgørelse af hat / vanter
 • Stuff inderlomme
 • Justerbare ben
 • Velcrostropper rundt anklen så de kan sluttes tæt til støvlerne
 • Reflekser der giver god sikkerhed i mørket
NB! DIDRIKSONS ER STORT I STØRRELSEN Didriksons blev grundlagt i 1913 af Julius og Hanna Didrikson, der startede produktionen af ​​olietøj i Grundsund, Sverige. Her på kanten af ​​den vestlige kyst, hvor Sverige møder havet, var der et konstant behov fra den lokale fiskeindustri. For løbende at kunne forbedre produktet, var det vigtigt at være tæt på brugerne. Didriksons går over til beklædning lavet af gummimateriale i 1930. Den største gennembrud kom i 1947, da svejsemaskinen blev opfundet, der havde evnen til at gøre tøjet vandtæt. De første polyurethanmaterialer blev udviklet i 1981, og det begyndte de store volumen salg til almindelige forbrugere. Omkring samme tid skete der en revolutionerende udvikling i regntøj lavet af åndbare materialer. Didriksons er stadig førende på markedet for funktionelle tøj. Kunderne omfatter jægere, golfspillere, aktive mennesker og fiskere, men mere af rekreative fiskeri art med behov for moderne funktionelle tøj.
Specifikationer
SKU500412-304
MærkeDidriksons
VaskeanvisningVaskes ved 40 grader
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Overgangssæt fra Didriksons - All-weather - Makalu - Flamingo
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.