Regnfrakke fra In the Pocket Baby® - fylder næsten intet

Udsolgt

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

Bare fordi det måske regner senere, er det ikke ensbetydende med, at det skal være et større udstyrsstykke at skulle afsted. Regnfrakken fra In the Pocket fylder og vejer næsten ingenting når den er foldet helt sammen, så det er ingen sag at have den med sig - just in case - i tasken, barnevognen/klapvognen, i bilen eller på rejse. En manchetdetalje beskytter hænderne fra regn, så du ikke får våde hånder, når du cykler eller skubber barnevognen. Udover at være praktisk har den også et cool funky design.
  • Praktisk og urban regnfrakke fra In The Pocket - fylder næsten intet
  • Størrelse, når foldet: 18 x 14 x 6 cm
  • Vægt: 266 g
  • 100% Nylon med PU-belægning og tapede sømme
  • Kan maskinvaskes ved 30 grader
  • Til anbefalet højde: ca 160-175 cm
  • Manchet funktion beskytter hænderne mod regn
  • Kommer i praktisk lomme, så nem at folde tæt sammen
Beskrivelse
Smart regnfrakke fra In the Pocket Baby®. In the Pocket Baby® designer smarte og funktionelle produkter til familier on the go. Deres mission er at hjælpe forældre med små børn at nyde en aktiv livsstil. De har en lang række produkter, som man typisk har brug for med små børn på farten.
Specifikationer
Pris 494,00 kr.
Mærke In The Pocket Baby
SKU 7350045588005
barcode 7350045588005
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

GLS:
GLS pakkeshop: 29 kr. (gratis ved køb over 198 kr.)
GLS hjemmelevering: 38 kr. (gratis ved køb over 798 kr.)

DAO 365:
Pakkeshop: 24 kr. (gratis ved køb over 198 kr. )
DAO Express privat: 24 kr (gratis ved køb over 198 kr. Ikke muligt ved større varer)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Regnfrakke fra In the Pocket Baby® - fylder næsten intet
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.