Regnbukser m. seler fra Reima - Lammikko - Græs grøn

- Fri Fragt over 198,-
Reima regnbukser med seler - model Lammikko - i skøn farve og top kvalitet. Løse Reima regnbukser i fleksibelt og slidstærkt materiale, med svejsede sømme og med vandsøjle 5000. Sæt Reima regnjakke til i samme farve - eller få et unikt sæt: alle farver klæder hinanden! Reima Lammikko regnbukser er med seler og fås i str. 80-110. Reima regnbukser fås også uden seler (model Oja i str. 104-128) Ved at kunne købe regnjakke og regnbukser for sig selv har du mulighed for selv at sammensætte dit sæt i f.t. farver og størrelse - og om du ønsker bukserne med eller uden seler. Det er også smart at du ikke behøver udskifte et helt sæt, blot fordi en del måske er slidt eller bliver for lille - eller hvis regntøjet overtages fra et barn af andet køn. Regnbukser fra Reima i lækker blød og let kvalitet, der er 100% vind og vandtæt. Regnbukser fra Reima i høj kvalitet og med smarte refleksdetaljer. Vandsøjleværdien indikerer, hvor meget tryk et materiale kan modstå, før vand trænger ind. Værdien (imaginær vandsøjlehøjde) angives i mm.
  • Sikkert Øko-Tex-certificeret materiale - uden pvc.
  • Regntøjet fra Reima er 100% vand og vindtæt
  • Meget bløde regnbukser med blød foring, så det er rart at have på
  • Vaskes i maskine ved max 40 grader. Må ikke centrifugeres eller tørretumbles
  • Check størrelsesguide nedenfor samt billedet inden du køber

Beskrivelse

Reimas overtøj er et af de bedste og mest funktionelle mærker på markedet. Overtøjet er meget let og produceret i et materiale der har en super lækker og blød overflade. Størrelsesguide: Se måleskema under billederne. Reima® -modeller er dimensioneret efter børnenes størrelse (størrelse 104 = 104 cm) med plads til at vokse i én sæson! Det betyder, at modeller, der købes om efteråret bør passe fint vinteren igennem. En flyverdragt passer perfekt, når der stadig er luft i ryggen, når barnet sidder på hug. Ærmerne har en passende længde, når håndleddet ikke blottes, når barnet løfter hænderne i vejret. Barnets kropsbygning er en afgørende faktor, når man skal vælge en størrelse med plads til at vokse. Børn føler sig tilpas og sikre i tøj, der har den rigtige størrelse. Tætsiddende kan virke hæmmende, når børn leger og klatrer. Det kan også være vanskeligt at bevæge sig i tøj, der er for langt og sidder løst, og børnene kan risikere at hænge fast.Overtøj skal sidde tilpas løst, så der er plads til et passende antal mellemlag og luft til isolering. Tøj, der sidder for tæt til kroppen, giver ikke god varme. Pleje: Følg den angivne vasketemperatur. Vaskes separat på vrangen. Luk lynlåse og velcrobånd. Anvend vaskemiddel uden blegemiddel. Anvend ikke skyllemiddel. Kan tørres i tørretumbler eller tørreskab (maks. 40 °C). Tages ud af maskinen, når programmet er færdigt for at undgå farveforandringer.

Specifikationer

SKU 512061-8450
Mærke Reima
Vaskeanvisning Vaskes separat. Luk lynlåse og velcrobånd. Anvend vaskemiddel uden blegemiddel. Anvend ikke skyllemiddel. Tørres ved stuetemperatur. Tages ud af maskinen, når programmet er færdigt for at undgå farveforandringer.