ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Regnbukser All-weather fra Didriksons - Noki - Granit

Se alle Regnbukser

Fra 174,00 kr 348,00 kr
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
SKU
500178-107
Didriksons all-weather regnbukser i super funktionel og lækker kvalitet - i samme kvalitet og look du ellers finder hos mærker som Northface etc. - blot meget blødere - de oser af kvalitet rent ud sagt og er super lækre at have på. Noki regnbukser fra Didriksons med vandsøjletryk på 5000, tapede sømme, vand- og vindtæt, og med justerbar talje og refleksdetaljer der giver øget sikkerhed. Slidstærke Noki all-weather regnbukser fra Didriksons til al slags udevejr med fremragende pasform og bevægelsesfrihed til leg og sjov i al slags vejr. En detalje som blød fleece i talje linningen på bukserne siger blot lidt om hvor gennemført funktionelle og lækre disse bukser er. Didrikons Nera all-weather regntøj er en del af Didriksons Storm System, hvilket disse regnbukser meget god og holdbar det nordiske klima med regn, vind og skiftende vejr. Med Noki regnbukser fra Didriksons er der virkelig kælet for detaljer og kvaliteten et helt i top. Noki regnbukser fra Didriksons er med Extended Size så barnet kan vokse med produktet. Bukserne har justerbar talje og justering nederst. Sæt Noki sammen med en softshell jakke og hav et super lækkert og funktionelt outdoor sæt som både er lækkert at have og se på - og så er barnet altid godt klædt på (regnjakke anbefales i så fald dog til kraftige/vedvarende regnbyger)
  • Med Extended size - kan bruges længere tid: gør Noki en størrelse større ved at fjerne sømmen på indersiden af ​​ærmerne og benene
  • Reflekser der giver god sikkerhed i mørket
NB! DIDRIKSONS ER STORT I STØRRELSEN Didriksons blev grundlagt i 1913 af Julius og Hanna Didrikson, der startede produktionen af ​​olietøj i Grundsund, Sverige. Her på kanten af ​​den vestlige kyst, hvor Sverige møder havet, var der et konstant behov fra den lokale fiskeindustri. For løbende at kunne forbedre produktet, var det vigtigt at være tæt på brugerne. Didriksons går over til beklædning lavet af gummimateriale i 1930. Den største gennembrud kom i 1947, da svejsemaskinen blev opfundet, der havde evnen til at gøre tøjet vandtæt. De første polyurethanmaterialer blev udviklet i 1981, og det begyndte de store volumen salg til almindelige forbrugere. Omkring samme tid skete der en revolutionerende udvikling i regntøj lavet af åndbare materialer. Didriksons er stadig førende på markedet for funktionelle tøj. Kunderne omfatter jægere, golfspillere, aktive mennesker og fiskere, men mere af rekreative fiskeri art med behov for moderne funktionelle tøj.
Specifikationer
SKU500178-107
MærkeDidriksons
VaskeanvisningVaskes ved 40 grader.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Regnbukser All-weather fra Didriksons - Noki - Granit
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.