Reflekssele fra SeeMe - Blå

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

✓ Justerbar Reflekssele: Gør dig synlig på alle dine udendørs eventyr!

Sikkerhed bør aldrig gå på kompromis, især ikke når du bevæger dig udendørs. Med vores justerbare reflekssele kan du føle dig tryg, uanset hvor du går.

✓ Tilpasset til dig
Reflekselen er lavet af polyester og kommer med en kraftig spænde i midten, hvilket gør den nem at justere. Med en one size på 45×46 cm passer den de fleste.

✓ Maksimal synlighed
CE-godkendt i henhold til EN13356, sikrer selen, at du bliver set i trafikken. Uanset om det er på gåturen, joggeturen, cykelturen, hundeluftningen eller enhver anden udendørs aktivitet, er denne reflekssele det perfekte valg.

Beskrivelse

✓ Nem at bruge
Selen er designet til at være nem at tage på over tøjet, hvilket gør den ideel til hurtige ture ud af døren.

Med den justerbare reflekssele kan du bevæge dig frit udendørs med ro i sindet, velvidende at du er synlig og sikker. Bestil din i dag og gør hver tur lidt sikrere!

✓ SeeME Reflekser: Skil dig ud og bliv set i mørket!

Hos os forstår vi vigtigheden af at blive set i trafikken, især i de mørke timer. Med SeeME design reflekser kan du kombinere sikkerhed med stil.

✓ Sikkerhed først
Ved at have reflekser på dit tøj reducerer du risikoen for at blive involveret i et trafikuheld med hele 85%. En lille detalje med stor betydning for din sikkerhed.

✓ Tysk kvalitet og holdbarhed
SeeME reflekserne er produceret i Tyskland og fremstillet af højkvalitets microprismatisk refleksfolie fra 3M og Reflexite. De er designet til at klæbe godt på materialer som fleece og polyester og tåler skånevask ved 30 grader samt centrifugering ved lav hastighed.

Med SeeME design reflekser kan du gå eller cykle med ro i sindet, velvidende at du er synlig og sikker. Bestil dine reflekser i dag og gør en forskel i trafikken!

Specifikationer
Pris 98,00 kr.
SKU 7070581008149
Mærke SeeME
Farve Grå
barcode 7070581008118
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Reflekssele fra SeeMe - Blå
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.