Refleks SlapWrap fra SoftReflector - Deer

Udsolgt

Fri fragt over 199,-

30 dages returret

Slapwraps refleks (1 stk) der fastgøres med et let klik om håndledet, benet, armen, tasken, rygsækken. Lækker lille “Life saver” udført i 3M™ Scotchlight™ refleksfolie. Med reflekser bliver du synlig i mørket og minimerer risikoen for trafikulykke. Reflekterer indkommende lys i lysets retning op til 150m. Refleks i moderigtigt design med dyreprint - så bliver det cool at være sikker i trafikken - og det er sjovt at "kaste" refleksen på plads - igen og igen. Refleks slap-wraps har indbygget en højkvalitets stålfjeder der "krøller" krøller" omkring ankel, håndled eller taske og som kan holde til at blive åbnet og lukket utallige gange. Perfekt til lige at tage rundt om armen, sætte på tasken eller cyklen - og så har du den altid ved hånden uden at skulle have fastgjort reflekser til tøjet Med reflekser på tøjet nedsætter du risikoen for at blive involveret i et trafikuheld med 85 %

  • Refleks Slapwraps i cool design fra SeeME
  • Slapwrap refleksen "krøller" med et let klik
  • Produceret med 3M Scotchlight refleksfolie
  • Blød velour på bagsiden gør dem behagelige rundt om håndledet
  • Godkendt efter EN 13356
  • Fri for Phthalater - 100% BPA free
  • Vælg imellem Selbu 1, Marius, Selbu 2, Friends Care, Red/Green, Stripes, Green retro og Circles
Beskrivelse
Softreflector® er et estisk firma, der startede i august 2003. Den bærende idé dengang og i dag er at lave reflekser, som er er af høj kvalitet men samtidig er innovative og trendy. Reflekser behøver ikke kun være et praktisk - og måske kedeligt - vedhæng; det kan også være cool. Softreflector® reflekserne er lavet af højkvalitets microprismatisk refleksfolie fra 3M Scothclite og er CE EN13356 certificeret. Refleksfolien er således godkendt i henhold til den europæiske standard for reflekser til personlig brug (EN 13356). Softreflector® reflekser er kendetegnet ved at være bløde og i lækkert design - et cool og uundværligt vedhæng i mørket. Jo flere reflekser du bærer - desto lettere er du at se i trafikken!
Specifikationer
Pris 34,00 kr.
SKU SW-003.25
barcode 4742411001769
Mærke Softreflector
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 199 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 199 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 199 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 200 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 299 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 299 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 799 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 799 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Refleks SlapWrap fra SoftReflector - Deer
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.