Wagalum Refleks - Microprismatisk overflade

Udsolgt
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Wagalum reflekser er særligt højtydende reflekser i "brandmands" kvalitet. Grundet den mikroprismatiske overflade reflekterer disse reflekser indfaldende lys i alle retninger, og ikke blot imod lysets retning. 8 stk særligt højtydende refleks med mikroprismatisk overflade Ref

Beskrivelse

Wagalum reflekser er særligt højtydende reflekser i "brandmands" kvalitet. Grundet den mikroprismatiske overflade reflekterer disse reflekser indfaldende lys i alle retninger, og ikke blot imod lysets retning.
  • 8 stk særligt højtydende refleks med mikroprismatisk overflade
  • Reflekterer indkommende lys i ALLE retninger
  • Vær synlig - Vær sikker - Vær på vej
  • Klistrer på metal og hård plast
  • Blive set 150 meter væk og reducer din risiko for at blive ramt af en bil med 70 %
  • Ikke blot godkendt til personlig brug, men også godkendt til brug på beskyttelsestøj
  • DIN 58124, EN 13356, EN VC 104 ECE godkendt
  • Klistres på løbecyklen, barnevognen, klapvognen, løbevognen


Wagalum reflekser har en mikroprismatisk overflade, der reflekterer lyset i alle retninger. Wagalum reflekset er derfor meget synligt om natten, men kun let synlige i dagslys. Med disse reflekser ses i 5 gange tidligere af modkørende trafik. Wagalum reflekser gør barnevognen synlig ved dårlige lysforhold og i mørke samt hjælper med at forhindre uheld. Det norske trafikselskab Trygg Trafikk, har påvist at brug af reflekser på f.eks. barnevogne mindsker risikoen for trafikuheld med op til 85 %. Med sine retrorefleksiveegeskaber og drejningsvinkel overholder Wagalum refleksen den tyske standard for skoletasker og den europæiske standard for beskyttelsestøj, samt standarden for reflekser til køretøjer. Reflekserne giver ekstra beskyttelse i tåge, i tusmørke og i mørke. Reflekserne er nemme at påklistre. Forskellen på mikroprimatiske reflekser (B) og almindelige reflekser (A) Wagalum reflekser

Specifikationer

Pris 98,00 kr.
SKU 4260206860013
barcode 4260206860013

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Wagalum Refleks - Microprismatisk overflade
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.

Kundeservice

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Vi svarer på emails i løbet af dagen når de kommer ind - og vi svarer dig senest indenfor 24 timer ♡. Vi sidder også klar på telefonen alle hverdage kl 12-16. Du kan også finde svar på mange spørgsmål i vores FAQ

E-mail: kundeservice@babygear.dk

Online formular: Online kundeservice formular

Telefon: 36 94 96 99