Refleks til hunde fra SeeMe - Kødben

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
- Fri Fragt over 198,-

Hunde skal også ses i mørket! Refleks til hundehalsbånd med kødben der er 29 mm x 50 mm og hænger i halsbåndet.

Leveres med C -ring D20mm + D10mm i polybag med SeeME -infokort.
Reflektoren er produceret med 3M Scotchlite reflekterende folie

Beskrivelse

SeeME design reflekser til at klæbe på klapvognen, styrthjelmen, jakken, flyverdragten. Bliv set i mørket med reflekser. Med reflekser på tøjet nedsætter du risikoen for at blive involveret i et trafikuheld med 85 %.

SeeME reflekserne produceres i Tyskland og er lavet af højkvalitets microprismatisk refleksfolie fra 3M og Reflexite. De selvklæbende reflekser har en klæbeevne, der tåler skånevask ved 30 grader og centrifugering ved lav hastighed. De klæber godt på f.eks. fleece og polyester. Refleksfolien er godkendt i henhold til den europæiske standard for reflekser til personlig brug (EN 13356).

Nogle af figurerne på SeeMe refleksarkene er enkeltstående for små til at de alene kan opfylde EN 13356. Det er altså meningen at de helt små figurer skal anvendes sammen med en af de større figurer på arket. Jo flere reflekser du bærer - desto lettere er du at se i trafikken! Vær kreativ og skab nogle rigtig flotte dekorationer på tøjet. Sæt f.eks. reflekser på fleecetrøjen, vesten, huen eller halstårklædet.


Specifikationer

Pris 34,00 kr.
SKU 587586
Mærke SeeME
barcode 7070581007586