Rasmus Klump Kortspil

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag

Fri fragt over 199,-

30 dages returret

Rasmus Klump kortspil med alle de kendte figurer fra Rasmus Klump i sjove situationer. Spil kort med Rasmus Klump og hans venner. Det gælder om at samle fire kort, der hører sammen (en kvartet). Den der samler flest kort vinder. Mindst 3 spillere skal deltage. Kortene blandes og deles ud. Det gælder om at samle en kvartet - dvs. alle 4 kort i samme serie (f.eks. 1A, 1B, 1C og 1D). Hver serie har hver sin farve, hvilket gør det nemmere at få overblik, men også giver god mulighed for at øve kendskab til farver, tal og bogstaver. Rasmus Klump kortspil i børnevenligt format på 5,7 x 9 cm. Kortspillet indeholder 32 kort og spilleregler.
Beskrivelse
Sådan spiller I: Første spiller spørger en af modspillerne om et kort, som han/hun mangler for at kunne samle en kvartet. Har modspilleren kortet, skal han/hun aflevere det, og spørgeren får lov til at spørge om et kort mere. Spørger han/hun efter et kort, som modspilleren ikke har, er det modspillerens tur til at spørge. Den der har samlet flest kvartetter, når alle kort er taget, har vundet.
Specifikationer
Pris 44,00 kr.
SKU 5704866400855
Mærke Litas
barcode 5704866400855
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 199 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 199 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 199 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 200 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 299 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 299 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 799 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 799 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Rasmus Klump Kortspil
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.