Pusleunderlag i neopren fra Splash About - Anti-bakteriel - Turkis

SPLASHABOUT
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
  185,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Splash About pusleunderlag i neopren er et ekstra langt, vandtæt og letvægt pusleunderlag i kraftig, polstret neopren, som er varmt og blødt at ligge og sidde på (fx i svømmehallen eller ved stranden) og super nemt at holde og gøre rent; . Når skiftemåtten ikke er i brug, ruller du det bare sammen. Splash About Changing Mat med antiskrid belægning på bagsiden og med varm lamimeret belægning øverst. Splash About neopren underlag er derfor et sikkert, praktisk og hygiejnisk underlag til brug ude. Praktisk ekstra lang længde på 41,5 cm x 69 cm
  • Pusleunder i polstret neopren - dejligt at ligge og sidde på, nemt at holde
  • Neopren underlaget vandtæt, nemt at rengøre og hurtig at tørre
  • Blødt og fleksibelt og nem at rulle sammen - perfekt til rejser

Beskrivelse

Pusling af baby ved bassinkanten kan være en udfordring, det er ofte koldt og normalt vådt. Derfor har The Splash Lab udviklet en pool skiftemåtte. Fremstillet af antibakteriel neopren, som bevarer varme og er ikke glideri. Du skal blot tørre det godt (helt) og rulle det sammen efter brug. Når du har brugt det, vil du aldrig forlade hjemmet uden det.

Specifikationer

Varenummer CMBT
Pris 185,00 kr.
Mærke Splash About
barcode 5060445592398
Farve Turkis

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Pusleunderlag i neopren fra Splash About - Anti-bakteriel - Turkis
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.