Pusletaske og rejseseng fra Bizzi Growin RucPOD - Vegan - Porcini

BIZZI GROWIN
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
  899,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Pusletaske og rejseseng fra Bizzi Growin RucPOD Porcini. Smart 2-i-1 pusletaske og rejseseng. Giver et trygt og komfortabelt sted til den lille ny, når I er på besøg hos familien eller på farten? Pusletasken POD fra Bizzi Growin er den perfekte løsning til travle forældre på farten. Den sikrer, at din babys lur er komfortabel og stressfri, uanset hvor du er. Pusletasken RucPOD fra Bizzi Growin er den perfekte løsning til travle forældre på farten. Den sikrer, at din babys lur er komfortabel og stressfri, uanset hvor du er. Konverteres til seng på under 1 minut Ved at bruge de medfølgende letvægtsstænger til at sikre siderne, kan din baby sove sikkert og komfortabelt i den udfoldelige sengesektion. Samlingen af ​​sektionen tager mindre end et minut! En polstret madras følger med tasken og kan bruges som underlag i rejsesengen eller som pusleunderlag. Pladsbesparende når I er på farten. Medfølgende polstret madras til bleskift og lur. Slidstærke tekstiler der nemt kan rengøres Perfekt til behagelige lurer i dagstimerne. Termoisoleret flaskelomme. Adskillige lommer og rum til at organisere babys og mors væsentligste ting. Har to skulderstropper og et bærehåndtag.

Beskrivelse

Med RucPOD har du ikke behov for en stor, tung lift eller babynest, så længe du har din pusletaske med. Konverteres til seng på under 1 minut Ved at bruge de medfølgende letvægtsstænger til at sikre siderne, kan din baby sove sikkert og komfortabelt i den udfoldelige sengesektion. Samlingen af sektionen tager mindre end et minut! En polstret madras leveres med tasken og kan bruges som underlag i rejsesengen eller som pusleunderlag. Tasken har mange rum og lommer til at organisere alle babys og mors vigtigste ting og inkluderer en isoleret flaskelomme. Den stilfulde pusletaske er lavet i slidstærke tekstiler af høj kvalitet, og kan fortsat bruges som pusletaske/weekendtaske efter baby er vokset ud af sengesektionen. Funktioner og fordele Unik, konvertibel pusletaske der kan omdannes til rejseseng. Pladsbesparende når I er på farten. Sengesektionen samles på mindre end et minut. Medfølgende polstret madras til bleskift og lur. Slidstærke tekstiler der nemt kan rengøres Intet behov for en stor, tung lift eller babynest. Perfekt til behagelige lurer i dagstimerne. Velegnet fra nyfødt til baby kan sætte sig op. Kan bruges som hverdagspusletaske. Isoleret flaskelomme. Adskillige lommer og rum til at organisere babys og mors væsentligste ting. Har to skulderstropper og et bærehåndtag Foldet størrelse: B35cm x H42cm x D12cm. Udfoldet størrelse: B42cm x H30cm x D75cm.

Specifikationer

Pris 899,00 kr.
Varenummer LRPOD08
barcode 5060314409345
Mærke Bizzi Growin
Farve Beige
Materiale Kunststof, Andet

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Pusletaske og rejseseng fra Bizzi Growin RucPOD - Vegan - Porcini
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.