Pusletaske fra Babymel - Compton - Navy

Udsolgt

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

Babymel Compton Navy er en unisex stilren, minimalistisk pusletaske i maritimt look der er vandtæt med 9 sikre rum og lommer, så det er nemt at organisere dig og holde styr på tingene. Compton Navy fra Babymel vil med sin praktiske indretning, alsidige anvendelse og slanke minimalistiske udseende appellere til både mænd og kvinder. Det meget slanke udseende brydes dog af cool tilbehør og linning i skarp orange. Compton Navy er så alsidig at den også er praktisk at anvende som almindelig weekendtaske. Compton Navy fra Babymel kommer med pusleunderlag og indbygget termorum til flasker, så Compton Navy fra Babymelbliver en komplet pusletaske. Katie er dog også super som almindelig taske efter send barsel Compton Navy fra Babymel pusletasken er praktisk indrettet med masser af lommer samt lang og aftagelig skulderstrop, så pusletasken kan bæres over skulderen eller over brystet, så hænderne er fri. Compton Navy fra Babymel har indbyggede stropper til fastgørelse på styret, så det er nemt at skifte mellem skulder og at have pusletasken på styret.
  • Engelske Babymel er søsterselskab til Storksak®
  • Pusletaske i 100% nylon med detaljer i kunstigt læder og messing (uden nikkel)
  • Justerbar skulderrem med indbyggede stropper til fastgørelse af pusletasken, så den nemt og sikkert kan fastgøres på en barnevogn/klapvogn
  • Orange foring der er nemt at rengøre - pusleunderlag og termo flaskeholder i samme farve (flaskeholderen kan holde indholdet varmt eller koldt i op til 4 timer)
  • Udvendigt har tasken en stor lynlåslomme
Beskrivelse
Sådan fastgøres pusletasken: 1: Løft velcro stroppen 2: Træk stroppen gennem ringen 3: Sæt den rundt om styret og stram til.
Specifikationer
Pris 698,00 kr.
SKU 5060219254217
barcode 5060219254217
Mærke Babymel
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

GLS:
GLS pakkeshop: 29 kr. (gratis ved køb over 198 kr.)
GLS hjemmelevering: 38 kr. (gratis ved køb over 798 kr.)

DAO 365:
Pakkeshop: 24 kr. (gratis ved køb over 198 kr. )
DAO Express privat: 24 kr (gratis ved køb over 198 kr. Ikke muligt ved større varer)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Pusletaske fra Babymel - Compton - Navy
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.