Pusletaske fra Babymel - Big Slouchy Bow - Beige

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

Pusletaske fra engelske Babymel - Big Slouchy Bow Vintage - er en enkel, moderne og rummelig pusletaske. Big Slouchy er i praktisk lamineret kanvas, så Big Slouchy Bow Vintage kan tørres af med en klud og dermed altid se ny og flot ud selvom det er en taske du bruger dagligt i årevis. Pusletaske i moderne stil, som lukkes med lynlås. Big Slouchy Bow Vintage er med vand- og smudsafvisende foring og det karakteristiske hjertevedhæng fra Babymel. Big Slouchy Bow Vintage har en perfekt størrelse til alt, hvad du skal have med på tur med dit barn. Big Slouchy Bow Vintage fra Babymel er praktisk indrettet med termo flaskeholder, masser af praktiske rum samt tilhørende matchende puslemåtte. Big Slouchy Bow Vintage har justerbar skulderrem med Babymel's patenterede strop system, så den nemt og sikkert kan fastgøres på en barnevogn/klapvogn.
  • Pusletaske fra Babymel - Big Slouchy Bow Vintage
  • Engelske Babymel er søsterselskab til Storksak®
  • Praktisk pusletaske Babymel i lamineret kanvas - nem at holde
  • 7 praktiske lommer samt lynlåslomme til værdigenstande
  • Bred åbning i toppen, så det er nemt at komme til dine ting
  • Big Slouchy Bow Vintage har pusleunderlag i samme print som pusletasken
  • Termo flaskeholder så sutteflaske/vandflaske kan holdes kold eller varm
  • Vand- og smudsafvisende foring - rengøres med fugtig klud inderst og yderst
  • Justerbar patenterede stropper, så pusletasken sidder sikkert fast
  • Pusletasken fra Babymel måler H 45cm x B 33cm x D16 cm
Beskrivelse
Sådan fastgøres pusletasken: 1: Løft velcro stroppen 2: Træk stroppen gennem ringen 3: Sæt den rundt om styret og stram til
Specifikationer
Pris 638,00 kr.
SKU 5060219254170
barcode 5060219254170
Mærke Babymel
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

GLS:
GLS pakkeshop: 29 kr. (gratis ved køb over 198 kr.)
GLS hjemmelevering: 38 kr. (gratis ved køb over 798 kr.)

DAO 365:
Pakkeshop: 24 kr. (gratis ved køb over 198 kr. )
DAO Express privat: 24 kr (gratis ved køb over 198 kr. Ikke muligt ved større varer)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Pusletaske fra Babymel - Big Slouchy Bow - Beige
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.