Puslespil - Match and Learn - 1-2-3 Første tal

ROBERT FREDERICK
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 68,00 kr.
  51,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Farverig Sæt med 30 Tællepuslekort - En Sjov Indføring til Matematik og Talgenkendelse. Dette farverige sæt med 30 tællepuslekort giver børn en fremragende indføring til matematik, talgenkendelse og tælling. 

 

 

 

 

Beskrivelse

Hvert kort viser et antal billeder, der er forbundet med det matchende svar.

Det er simpelt at matche tallet med det korrekte antal objekter for at fuldføre puslespillet. Puslespil er selvkorrigrende, da ingen af puslesnitene er ens - en sjov måde at lære at tælle på. Lær Tælling Gennem Leg. Dette sæt giver børn en underholdende og pædagogisk oplevelse, der hjælper dem med at forstå tal og tælling på en sjov måde.

✓ Anbefalet til Alderen 3+ år

Disse tællepuslekort er velegnede til børn i alderen 3 år og derover. De er udviklet specielt til at styrke talforståelsen hos de små.

✓ Selvkorrigrende Puslespil

Puslespil er selvkorrigrende, hvilket betyder, at børnene kan lære selvstændigt, da ingen af puslesnitene er ens. Dette skaber en sjov og udfordrende måde at udforske tælling på.

Giv dit barn en fantastisk start på matematik med dette farverige sæt med 30 tællepuslekort. Køb det i dag på BabyGear.dk og lad dit barn udforske verdenen af tal med leg og læring. Perfekt til børn i alderen 3 år og derover.

Specifikationer

SKU MLBOX03
Pris 68,00 kr.
Mærke Robert Frederick
barcode 5051237047820
Køn Unisex

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Puslespil - Match and Learn - 1-2-3 Første tal
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.