Magnetisk legesæt fra mierEdu - Dinosaurer (3+)

MIEREDU
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 149,00 kr.
  112,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Dette legesæt byder på en sjov, lærerig og magnetisk oplevelse med dinosaurer. Det kommer i en attraktiv kvalitetsæske, som ikke blot ser godt ud, men også er praktisk at pakke sammen og medbringe, hvor end eventyret fører jer hen.

Legesættet er designet til at fremme kreativiteten hos børn. Med magnetdele og en whiteboard marker kan de slippe fantasien løs og skabe et utal af spændende billeder. Dette interaktive element gør legen både underholdende og uddannelsesmæssig.

I sættet finder du en magnetisk æske, diverse magnetiske dele, inspirationskort og en pen med en indbygget filtvisker. Alt sammen med til at sikre timevis af kreativ underholdning og læring.

Beskrivelse

Sprog: Engelsk
Produkt: 4,5 x 21 x 26,3 cm
Alder: 3-6 år

mierEdu har base i Melbourne, Australien, og er et designbrand med fokus på pædagogisk legetøj og spil til børn i alderen 0-8 år. mierEdu tilbyder et bredt udvalg af puslespil og aktivitetsleg, der giver barnet en grundlæggende forståelse af matematik, problemløsning samt læsefærdigheder. Produkter der hjælper børn med at udvikle deres sensoriske og motoriske færdigheder.

Enkelt legetøj - bedre leg
mierEdu stræber efter at skabe sansestimulerende produkter ved hjælp af lyse farver, former og teksturer, som de små vil elske. Ud fra filosofien at 'less is more' tilstræber mierEdu, at give børn legetøj, der er sjovt og samtidig afgørende for deres udvikling.

Specifikationer

SKU ME156
Pris 149,00 kr.
Mærke mierEdu
barcode 9352801001566

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Magnetisk legesæt fra mierEdu - Dinosaurer (3+)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.