Alfabetstavle fra Liewood - Ainsley - Tuscany rose mix

LIEWOOD
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 449,00 kr.
  314,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Liewood træ-alfabetstavle-puslespil. Dette puslespil er perfekt til at styrke stavning og matematiske færdigheder på en sjov måde.

Det er ikke kun et puslespil, det er også en fantastisk måde at lære og tale om bogstaver og tal sammen på. Denne 2-i-1 tavle indeholder både et alfabet-puslespil og et tal-puslespil. I alt 66 stykker, herunder 52 bogstaver og 14 tal, giver børnene mulighed for at skabe, opdage og udforske.

Når børnene løser puslespillet, opmuntrer det til samarbejde og kreativ tænkning. De kan lege med bogstaverne og tallene, mens de danner ord og lærer om grundlæggende matematik. Den taktile oplevelse ved at håndtere træstykkerne hjælper med at forbedre finmotorikken og koncentrationen.

Gør læring sjovt og meningsfuldt. Med dette træ-alfabetstavle-puslespil kan I give jeres børn en fantastisk mulighed for at udforske sprog og tal på en kreativ måde. Lad dem lege, lære og vokse med dette inspirerende læringsværktøj.
Beskrivelse
højde (cm) 2,5, længde (cm) 25, bredde (cm) 25
Specifikationer
Pris 449,00 kr.
SKU LW17338-1526
barcode 5715493126773
Funktion Form- og farvegenkendelse, Kognitive færdigheder, Tal- og mængdeforståelse, Hånd-øje-koordination, Indlæringsevne
Mærke Liewood
Køn Pige
Materiale Træ
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Alfabetstavle fra Liewood - Ainsley - Tuscany rose mix
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.