ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Puslebord / Kommode - ISABELLA - Hoppekids (hvid)

Se alle Kommoder

1.575,00 kr
Kun 1 tilbage
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
SKU
32-0010-82-000
Puslebord fra Hoppekids - ISABELLA - er et lækkert og praktisk puslebord i stilrent design. Isabella puslereol fra Hoppekids kan konverteres til en fin og praktisk lille kommode, når der ikke er brug for puslepladsen længere. ISABELLA puslebord er både praktisk, pæn - og en blivende investering; det er ikke kun et puslebord. Hoppekids puslebord Isabella i hvidmalet fyrretræ, og super stilrent design, hvor du har praktisk og essentiel opbevaring af pusleudstyr i to smarte skuffer og en hylde under bordets pusleflade til opbevaring af pusleprodukter Kommer uden tilbehør
  • Mål : Bredde 79 cm x Højde 104 cm x Dybde 68 cm
  • Materiale: FSC certificeret langsomt voksende fyrretræ / MDF (gavle i MDF)
  • Standarder: DS/EN 1130 - EN 71 for lak
  • Svanemærket - sikker med ren samvittighed
  • Miljøvenlig vandbaseret lak (TÜV certificeret)

Hoppekids - Et valg med hjerte og sjæl. Sikkerheden - barnet skla være i de sikreste rammer, når barnet er på sit værelse. Vælg møbler, der er testet efter gældende standarder.

Fleksibilitet - Mange bliver overraskede over, hvor hurtigt barnets behov ændrer sig. Ved at vælge modulopbyggede børnemøbler er indretningen af værelset sikret flere år frem i tiden.

Holdbarhed - Børnemøbler skal til tider kunne tåle en hårdhændet behandling. Ved at vælge certificerede møbler er du sikker på, at holdbarheden er testet af uafhængige instanser.

Se med børnenes øjne - Et børneværelse er ikke bare et praktis rum. Det er et rum for leg og fantasi. vælg de farver og det design, som passer til dit barn her og nu. Du kan altid ændre det hen ad vejen...

Vælg trygheden - Det skal være trygt for barnet at udforske verden omkring sig. Ved at vælge svanemærkede børnemøbler får du solide, ufarlige materialder der ikke afgiver skadelige partikler.

Specifikationer
SKU32-0010-82-000
MærkeHoppekids
Alder0 mdr, 3 mdr, 6 mdr, 9 mdr, 12 mdr, 18 mdr_, 2 år
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Puslebord / Kommode - ISABELLA - Hoppekids (hvid)
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.