ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | Returret til 10/1-2021

PlayTray Bord til Tripp Trapp højstol - Hvid

Se alle Bakkeborde

Bedømmelse:
70% of 100
Tilbudspris 289,00 kr Normalpris 378,00 kr
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
SKU
5700004002325

PlayTray er en bakke, der er designet til Stokke Tripp Trapp stolen. PlayTray kan bruges i både spise-, lege- og tegne/male situationer og gør livet en smule lettere for både barn og forældre. Bakken er lavet i transperant plast med en matteret overflade der giver den et eksklusivt look og understreger det stilrene design. Den matterede overflade gør endvidere, at barnet ikke kan se sine fødder, og derved kan koncentrere sig bedre om at spise. Bordet passer til alle Tripp Trapp stole - også med den nye spædbarnsindsats.

NB! Den hvide PlayTray er fri for sundhedsskadelig stoffer. Derfor er coatingen modtagelig overfor farve fra farvende fødevarer som tomat, gulerod, karry o. lign., som kan danne skjolder på den hvide bakke.

PlayTray er robust og sikker. Er testet både med henhold til belastning og holdbarhed. Når bakken monteres på stolen, kan barnet heller ikke længere nå bordkanten med benene, og derved undgår man, at barnet kan vippe baglæns på stolen. Bakkens bløde og runde udformning gør, at den kan monteres og rengøres enkelt og uden besvær. PlayTrays plastoverflade yder modstandsdygtighed overfor hak med gaffel og ske. Endvidere er den forsynet med en kant, der forhindrer mælken i at løbe ned på gulvet, når koppen vælter. Bakken monteres ved at lade den glider ned over sidestykkerne på stolen. Når barnet er lille bør bordet bruges sammen med bøjlen monteret på stolen. Senere når barnet kan sidde selv, kan bøjlen fjernes og bordet stadig bruges.

PlayTray er dansk designet af møbelarkitekten Carsten Buhl, og er design- og mønster registreret i hele EU. Playtray er godkendt i henhold til EN14988-1:2006.

Max. belastning på bakken er 9 kg.

VEDR. BELASTNING AF BAKKEN: Max. belastning på bakken er 9 kg. så undgå at børn bruger bakken som støtte i f.m. at komme op i og ned fra stolen - det kan give en overbelastning af gevindet VEDR. BABYBØJLE I TRÆ OG PLAST / NYE OG GAMLE TRIPP TRAPP STOLE: Playtray kan anvendes med Tripp Trapp babybøjlen i træ. Playtray er designet til den nye plastbøjle, som er dybere. Der vil være en lille afstand mellem bøjle og bakke uanset hvilken bøjle du har men med plastbøjlen er den mindst. Playtray kan monteres på både nye og gamle Tripp Trapp stole, men på ældre Trip Trap stole (fra før 2011), vil der dog være en åbning mellem bøjle og bakke, da Stokke har lavet en version 2 af bøjlen i 2011, som Playtray er tilrettet efter.
Specifikationer
SKU5700004002325
MærkePlayTray
Alder0 mdr, 3 mdr, 6 mdr, 9 mdr, 12 mdr
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:PlayTray Bord til Tripp Trapp højstol - Hvid
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.