Ørebånd fra Konfidence - Aquaband - Pink (Kids)

KONFIDENCE
Udsolgt
  148,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Konfidence Aquaband pandebånd i neopren fantastisk beskyttelse til at holde vand ude af ørerne og hjælper med at forhindre øreinfektioner. Velcro-designet betyder, at de nemt kan justeres op til 52 cm hovedomkreds, hvilket giver en tætsiddende pasform. Konfidence Aquaband neopren svømme hovedbånd med tilhørende silikone ørepropper holder øret tørt. Det originale Konfidence Aquaband hovedbånd med justerbar velcrolukning holder silikone ørepropperne sikkert på plads, så der ikke kommer vand i barnets ører når barnet er aktivt i vandet. Konfidence Aquaband er udviklet så det sikrer komfort og optimal beskyttelse af ørerne. Konfidence Aquaband anbefales til børn med dræn, børn med tlibøjelighed til at få "svømme ører", perforeringer i trommehinden, eller børn, som bare ikke kan lide at få vand i ørene. Komplet pakke indeholdende Konfidence Aquaband pandebånd med et sæt farve matchende silikone ørepropper. Konfidence Aquaband er det mest effektive system der findes til at holde ørerne tørre - bedre end badehætte!

Beskrivelse

Hvordan måler jeg hovedet, så jeg er sikker på at få den rigtige størrelse Konfidence Aquaband? Mål omkredsen af hovedet fra hårlinien i panden over ørerne til hårgrænsen i nakken. Er Konfidence Aquabandvandtæt? Nej, neopren er ikke vandtæt. Formålet med neopren hovedbåndet er alene at holde silikone ørepropperne på plads, så der ikke kommer vand ind i øret Vil mit barn bruge Konfidence Aquaband? Alle børn er forskellige, men de fleste børn kan lide at bruge Konfidence Aquaband. Neoprenbåndet kommer i fem flotte farver, så børnene kan vælge deres favoritfarve. Når alternativet til Konfidence Aquaband er badehætte, eller slet ikke at komme ud og svømme, bruger de fleste børn med glæde Konfidence Aquaband Er det sikkert at bruge Konfidence Aquaband? Formålet var at gøre det muligt for børn med øreproblemer at svømme sikkert. Konfidence Aquaband er specielt designet til at undgå at falde af under normal vand aktivitet, samt at holder ørepropperne sikkert på plads ved øregangen. Er det behageligt at bære Ear Band-It? Ja, Ear Band-It er meget komfortabelt at have på for både børn og voksne. Det er lavet af blødt og komfortabelt neopren og kommer i tre forskellige størrelser. Ear Band-it neoprenbåndet har velcrolukning der kan justere størrelsen med 8 cm. Kan man bruge Ear Band-I til badning og brusebad? Ja, Ear Band-It er egnet til svømning, badning, brusebad. Kan man høre når man bærer Ear Band-It? Ja, men ikke helt så godt som når man ikke har ørene dækket. Det er kun ørepropperne der begrænser hørelsen, da neoprenbåndets ikke nævneværdigt påvirker hørelsen. Skal man vaske Ear Band-It? Nej, Ear Band-It vil forblive rent fra klorvandet i svømmehallen, badekarret, eller bruseren. Hvis det er blevet plettet, anbefaler vi håndvask med lufttørring.

Specifikationer

Pris 148,00 kr.
Varenummer HB02-55
Mærke Konfidence
barcode 5060150983337
Farve Rosa
Størrelse L_

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Ørebånd fra Konfidence - Aquaband - Pink (Kids)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.