Opbevaring Akita Storage Bucket (10L)

Udsolgt

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

AKITA 10 L alt-mulig spand er en dansk designet opbevaringsspand fremstillet af genbrugsmateriale og får bæredygtighed, funktionalitet og design til at gå op i en højere enhed. Spanden kan bruges til opbevaring af en lang række ting, herunder håndklæder, tæpper, magasiner eller som en plantespand til både indendørs og udendørs.

Akita-spandener lavet af genbrugsplast, hvilket betyder, at når et produkts levetid er forbi, og det er strimlet til granulat, formes plasten igen til et nyt produkt af høj kvalitet.

Designet er unikt og smukt, og Akita-spanden er lysegrå og låget og håndtaget er sort. Den minimalistiske stil og nedtonede farve gør produktet velegnet til stuen, soveværelset, gangen og endda balkonen.

Med Akita får du en smuk og funktionel opbevaringsspand lavet af genbrugsmateriale. Spanden kan opbevare alt fra magasiner til legetøj og kan endda bruges som en plantespand. Akita repræsenterer ægte dansk design og høj kvalitet.

 

Beskrivelse

Bredde: 271 mm

Højde: 258 mm

Længde: 277 mm

Volumen: 10 liter

Specifikationer
SKU 60810802
Pris 68,00 kr.
Mærke Plast Team
barcode 5707672734794_husk_laag
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

GLS:
GLS pakkeshop: 29 kr. (gratis ved køb over 198 kr.)
GLS hjemmelevering: 38 kr. (gratis ved køb over 798 kr.)

DAO 365:
Pakkeshop: 24 kr. (gratis ved køb over 198 kr. )
DAO Express privat: 24 kr (gratis ved køb over 198 kr. Ikke muligt ved større varer)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Opbevaring Akita Storage Bucket (10L)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.