Omni svøb fra SwaddleDesigns - Heathered Peach Blush (0-3m)

SWADDLEDESIGNS
Udsolgt
vejl. 269,00 kr.
  202,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Omni Swaddle Sack - Fleksibilitet og Komfort:

Omni Swaddle Sack er skabt med omhu af en erfaren sygeplejerske og tilbyder unikke funktioner for din babys bedste søvn. Med halvlange ærmer og foldbare vantemanchetter kan du tilpasse svøbet, så det passer til dit barns behov. Dette design giver mulighed for forskellige armstillinger og støtter sikker og komfortabel søvn.

Ergonomisk Design for Alle Faser:

Omni Swaddle Sack passer til babyer fra 2,7 til 6,4 kg og 0-3 måneder. Dens ergonomiske og konvertible design giver mulighed for forskellige armstillinger. Du kan svøbe din baby med armene på brystet under indpakningen, hånden op ved ansigtet, eller armene helt strakt op gennem de halvlange ærmer. Dette design støtter barnets udvikling og behov, uanset alder.

Praktisk og Beroligende Svøbning:

Omni Swaddle Sack har også en 2-vejs lynlås, der gør det nemt at skifte bleen uden at afbryde svøbet. Når det er tid til at stoppe indsvøbningen med fastspændte arme, kan du stadig bruge indpakningen under babyens arme. Dette giver mulighed for at bruge arme, hvis babyen skulle vælte, samtidig med at de lukkede manchetter giver delvis undertrykkelse af Moro-refleksen. Når din baby vokser ud af Omni Svøb, anbefales en Transitional Swaddle Sack.

Beskrivelse

Introduktion til Omni Swaddle Sack

Omni Swaddle Sack er den ultimative løsning til en tryg og komfortabel søvnoplevelse for din baby. Designet er skabt af en erfaren sygeplejerske, der forstår vigtigheden af at tilbyde optimal søvn for både baby og forældre.

Fleksibilitet i Designet:

Omni Swaddle Sack har halvlange ærmer med foldbare vantemanchetter, der kan være åbne eller lukkede. Dette unikke design giver enestående fleksibilitet og muligheder for indsvøbning, så du kan tilpasse det til din babys behov.

Ergonomisk og Sikker Svøbning:

Med et ergonomisk og konvertibelt design giver Omni Swaddle Sack mulighed for flere armstillinger, der fremmer sikker søvn. Du kan svøbe din baby med armene på brystet under indpakningen, med hånden op ved ansigtet og en manchet åben for selvberoligelse, eller med armene op og lukkede manchetter for delvis undertrykkelse af forskrækkelsesrefleksen og indsvøbet omkring maven.

Praktiske Funktioner og Anbefalinger:

Omni Swaddle Sack byder på praktiske funktioner som en 2-vejs lynlås, der gør bleeskift nemt uden at afbryde svøbet. Dette design har også fået anbefalinger fra eksperter som læger, sygeplejersker og forældreundervisere og har vundet en loyal følge af mødre og berømtheder.

Inspiration og Skaberen Bag SwaddleDesigns:

SwaddleDesigns blev grundlagt af Lynette Damir, en sygeplejerske, der besøgte nybagte familier og opdagede, hvor vigtigt det var at indsvøbe babyer korrekt. Hendes mission er at hjælpe forældre med at tilbyde deres babyer den bedste søvn, og det har hun opnået gennem Omni Swaddle Sack og andre produkter fra SwaddleDesigns.

Specifikationer

Pris 269,00 kr.
SKU SD-715HPCH-S
barcode 811964028166
Mærke SwaddleDesigns

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Omni svøb fra SwaddleDesigns - Heathered Peach Blush (0-3m)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.