Svøb 3 -i-1 fra Little Chick London - Active Swaddle - Pink Duo (0-4m)

LITTLE CHICK LONDON
Udsolgt
vejl. 398,00 kr.
  299,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Svøb 3-i-1 fra Little Chick London 2-pak. Alle babyer er forskellige og har forskellige præference for hvordan de sover. Derfor har Little Chick London skabt det innovative 3 i 1 Active Swaddle Trio for at hjælpe babyer med at sove bedre og længere

Det giver forældre en enkelt og sikker løsning til deres babys første måneder og hjælper dem med at finde det, der fungere bedst for deres baby. 3 i 1 justerbart svøb – arme op, arme ned eller armene ude Blødt letvægts stof, med stræk og kompression der efterligner følelsen i livmoderen

Ekstra bredt hofte-sundt benområde

Praktisk åbning i bunden til let bleskift og til at holde barnet køligt ved varme temperaturer

Fordel: Arme op (0-1 måneder): Denne position tillade baby at have armene oppe og hænderne ved ansigtet hvilket hjælper baby til at berolige sig selv, da det var sådan baby lå i livmoderen.

Armene nede (1-2 måneder): Dette er den traditionelle måde at svøbe på. Babyer foretrækker denne position, efter de første par uger og strækker deres krop helt ud.

Armene ude (2-4 måneder): Når baby vokser og bliver stærkere, skal du skifte armenes position så de er ude af svøbet. Dette giver baby frie arme og dermed mere sikker når baby er stærk nok til at vende sig.

Beskrivelse

Det ergonomiske og konvertible design understøtter flere armstillinger for sikker søvn. Designet gør det muligt for forældre at svøbe baby med

(1) arme på brystet under indpakningen for fuld undertrykkelse af Moro (forskrækkelse) refleks – bedst til de yngste babyer,

(2) hånden op ved ansigtet, en manchet åben for selvberoligende

(3) armene op med lukkede manchetter for delvis undertrykkelse af forskrækkelsesrefleksen og viklet fast omkring maven eller

(4) armene helt strakt op gennem de halvlange ærmer for ingen undertrykkelse af forskrækkelsesrefleksen, og viklet fast omkring maven (bedre for babyer 2- 3 mdr.).

Specifikationer

Pris 398,00 kr.
Varenummer 62231
barcode 0811283023163
Mærke Little Chick London

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Svøb 3 -i-1 fra Little Chick London - Active Swaddle - Pink Duo (0-4m)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.