★ SPAR 50 % på ALLE Vinterjakker ★
Sistema
Brug for hjælp?
- Ring 3694 9699 (hverdage kl 12-16)

Om BabyGear.dk

BabyGear.dk åbnede i 2007 og er en specialbutik med udstyr til Børn. Vægten i varesortimentet er lagt på det udstyr familien skal bruge, når den skal på tur uden for hjemmet.


Vores Filosofi

Som kunde, er du vores eksistensgrundlag. Derfor er det vigtigt at du får en god oplevelse, hver gang du handler hos os. Det skal være nemt, informativt og inspirerende at handle i vores butik. Vores varekatalog skal udelukkende indeholde gode produkter. Dine bestilte varer skal leveres til tiden. Vi skal være nærværende, og vejlede samt yde service både før og efter du har handlet hos os. Har du behov for at kontakte os, skal vores kundesupport altid være at træffe på telefonen eller e-mail.

Vi gør meget ud af vores vareudvælgelse. Vi samler et varekatalog med produkter, som vi kan stå inde for. For os er det vigtigt, at du som kunde kan stole på, at de produkter du køber hos BabyGear.dk er af god kvalitet.

Vi tester produkterne nøje inden vi begynder at sælge dem. Vi lægger vægt på at produktet er godt skruet sammen, produktets evne til at opfylde sin funktion, samt forholdet mellem produktets pris og kvalitet.


Vores vision

Vores vision er at blive markedsledende indenfor nicheområdet "baby- og børneudstyr til turen". Som kunde skal du vide dig sikker på at du ikke spilder din tid, hvis du besøger BabyGear.dk, for at kigge på udstyr til turen uden for hjemmet.


Den røde tråd i vores produktkatalog

Den røde tråd i vores varesortimelt vil altid være - "BabyGear.dk - Families on the go".


BabyGear.dk er E-mærket

Babygear.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.


Ris og ros

Har du ideer eller ris/ros til BabyGear.dk er du meget velkommen til at kontakte os.


Jesper Brejning
Indehaver

BabyGear.dk 01.01.2008 Kastrup BabyGear.dk Facebook Instagram Twitter Google + Linkedin Youtube
Smedekærvej 33 Denmark 2770 Kastrup
customer service +4536949699 kundeservice@babygear.dk Danish Swedish English
bill payment +4536949699 bogholderi@babygear.dk

BabyGear Pickup

0-2000 dkk

Open:

Phone: 36949699

Smedekærvej 33 Kastrup 2770
Se kort
To Top