Neopren hagesmæk fra Bibetta - UltraBib - Hippo

BIBETTA
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 84,00 kr.
  63,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

UltraBib hagesmæk i neopren fra engelske Bibetta der er perfekt til babyer, små måltider eller som savlesmæk. UltraBib er en prisvindende funky hagesmæk i neopren (samme materiale som en våddragt) der er både blød og behagelig at have på - og så holder hagesmækken form og farve og er umulig at slide op. UltraBib hagesmæk har en praktisk blød lomme, som opfanger madrester og væske, og da neopren er vandtæt bliver barnet ikke vådt under hagesmækken. Lommen kan også bruges til at gemme snacks og andet, som barnet kan gå og hygge sig med. Den bløde neopren kant gør UltraBib hagesmækken rigtig behagelig at have på for barnet. Størrelse: Omkredt hals: 24-29 cm. Bredde: 20cm. Længde: 22cm fra hals til nederste lomme Omkreds hals: 24-29 cm. Bredde: 20 cm. Samlet længde: 22 cm (fra nakke til nederst ved lommen) UltraBib™ hagesmækken i neopren er nemt at holde og gøre ren (med forbehold for madvarer med meget højt farvestoffindhold). UltraBib™ hagesmækken kan håndvaskes og tørrer meget hurtigt, så den samme hagesmæk kan bruges flere gange samme dag. Når UltraBib™ hagesmækken ikke er i brug ruller du den bare sammen og putter den i tasken. UltraBibs™ har vundet 5 industrielle design priser - bedste hagesmæk på markedet Neopren gør UltraBib™ blød, slidstærk og fleksibel - og den holder formen Neopren gør også hagesmækken vandtæt, nem at rengøre og hurtig at tørre Hagesmæk med stor praktisk lomme til opsamling af madrester og væske Med en UltraBib™ hagesmæk får du virkelig værdi for pengene - den holder bare! UltraBibs™ kan håndvaskes og maskinvaskes (30°C.) samt tørretumbles Sengeranden er designet i Danmark og udført i blødt, quiltet bomuld med kvalitets YKK-lynlås på langs, som gør at betrækket let kan tages af og maskinvaskes. Sengeranden passer til babysenge i standardmål og kan uden problemer overlappe, hvis den er lidt for lang. Kan også bruges i kravlegården.

Beskrivelse

VIGTIGT! Hvordan skal du vaske neopren hagesmække? Bibettas neoprenbibs skal vaskes efter hvert måltid for at holde dem rene. Håndvask: skyl overskydende mad under varmt rindende vand, tilsæt opvaskemiddel på eventuelle pletter, gnid neoprenen godt sammen for at rense og skylle bib under varmt rindende vand. Dette sikrer, at den er ren og steril til næste brug. Maskintvask: vask neoprenbibs i vaskemaskinen ved MAX. 30 ° C . - Sørg for, at lommen er foldet udad for at sikre god rengøring indvendigt. Se video på http://www.bibetta.com/about_bibettas_products/ Vask ved højere temperaturer end 30 grader vil ødelægge neopren (som vil boble op / løsne sig). Mangelfuld rengøring kan resultere i udvikling af mug. Ingen af disse skader er dækket af reklamationsretten. NB! Materialet neopren er vandtæt selv ved større mængder vand. Syningerne ved lommen er dog ikke tapede (vandvætte). Engelske Bibetta® blev grundlagt af Paul Brown, produktdesigner og ivrig surfer. Han så at der var behov på markedet for hagesmække i god kvalitet. Med sin sufer baggrund fandt han ud af, at neopren (våddragt materiale) var det bedste, da det er naturligt vandtæt, fleksibelt, robust og slidstærkt. Gennem 12 måneder blev hagesmækkene vasket dagligt, tumblet og testet i den lokale vuggestue og det beviste at UltraBib™ var umulige at slide op. Dette var baggrunden for lanceringen af UltraBib™ hagesmækken i neopren.

Specifikationer

Varenummer BBEW-2-021
Pris 84,00 kr.
Mærke Bibetta
barcode 5060100376301

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Neopren hagesmæk fra Bibetta - UltraBib - Hippo
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.