Neopren body fra Konfidence - BabyWarma - Polka Dot

KONFIDENCE
vejl. 214,00 kr.
As low as: 119,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Neopren body fra Konfidence. Konfidence BabyWarma er en neopren body der modvirker at barnet bliver afkølet i vandet, når barnet skal i og op af vandet, og til og fra omklædningsrummet. En neopren body / mini-våddragt holder barnet varmt og kan forlænge tiden i vandet uden at barnet bliver afkølet - og gøre badeoplevelsen sjovere og mere afslappende. En baby-våddragt / neopren body giver dig også et fastere greb om barnet i vandet, hvor barnet ofte bliver helt glat. Neopren mini-vådragten er fremstillet i 2 mm blød og smidig neopren (samme materiale som våddragter) med komfortable og bløde kantebånd. Neopren bodyen kan justeres og tilpasses dit barn, så neopren dragten altid har den mest optimale og sikre pasform - derfor kan den bruges over lang tid. Neopren dragten kan åbnes helt, så ble skift er nemt. En BabyWarma neopren body fra Konfidence er også oplagt ved stranden da den giver solbeskyttelse på 100% UVPF de steder hvor den dækker
  • Neopren dragt der holder barnet varmt i og ved vandet
  • Neopren body i 2 mm tynd og smidig neopren - som våddragt
  • Våddragten kan indstilles så den altid passer perfekt til barnet
  • Neopren dragten kan åbnes helt - bleskift er nemt
Beskrivelse
Vejl. Størrelsesguide: Str. 0-6 til børn der vejer ca. 3-7 kg. Str. 6-12 til børn der vejer ca. 7-12 kg. Str. 12-24 til børn der vejer fra 12 Kg. (ca. 13-18 kg.) Engelske Konfidence er familieejet og har eksisteret siden 1998. Konfidence specialiserer sig i badetøj i neopren, flydejakker, svømmeudstyr og baby badebleer.
Specifikationer
SKU BWRB0B07
Mærke Konfidence
Vaskeanvisning Håndvaskes i koldt vand. Vask evt. med sæbespåner hvis særlig rengøring er nødvendig
Materiale Neopren
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Neopren body fra Konfidence - BabyWarma - Polka Dot
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.